Bu dünyanın daima kralı olacak dediğiniz bir marka var mı?

Araba konusu daima zevkler renklerdir ;)
Bu dünyanın daima kralı olacak dediğiniz bir marka var mı?

Araba konusu daima zevkler renklerdir ;)
Benim gözümde Porsche'dir.
Uzun bir süre ben de gtr hayranıydım. Ancak 14 senedir aracın üzerinde gözle görülür hiçbir değişiklik yapılmamasından dolayı arka planda kaldı. Haliyle bıraktım ben de.
Yaşasın Porsche 911.
Audi Mercedes BMW piyasanın en pahalı ve en kaliteli arabaları arkalarından Volkswagen Opel Gelir Gerçi Opel bile çok kaliteli otomobil ama bizim türk halkı değerini bilmiyor ne yazık ki bi tutturmuşlar Volkswagen tamam kaliteli ama şöyle bakalım örnek veriyorum En dolu Donanım Passat fiyatı çok yüksek iken aynı yıl Opel Insignia En dolu Donanım fiyatı uygun oluyor birde şöyle durum var Volkswagen D Segment de bile düşük donanım da eksik eklemedigi özellikler oluyor ama opel tarafında en düşük donanım bile fazlasıyla dolu örnek veriyorum Vectra C Kasa Comfort donanım başlangıç donanım ama araba da yağmur sensörü hız sabitleyici vites aydınlatma ışığı (karanlıkta çalışır) mevcut üstelik 2003 2004 yıllarından bahsediyoruz o dönem de hız sabitleyici yağmur sensörü çoğu model de opsiyonel di ama Vectra C Kasa da standart di bana göre uygun firma olarak Opel kraldır ⚡
Bir çok marka var aslında. Bmw, audi, mercedes, honda, volkswagen, pego vs diye uzar gider o liste... Keyifli günler..
Mercedes
Teşekkürler zlo
Ya kusura bakma @HeartofFire senin cevabına yorum yapmışım soru yerine
Olsun sorun yok ya @gecekusum3434
Cevap
8Cevap
Bugatti tabi ki
Görseldeki GT-R 35 tabiki de. Takibini MK 4 supra yapıyor. Skyline... deyip listeyi çok uzatmayalım.
Mercedes-Benz
Marka değeri olarak RollsRoyce
BMW Mercedes demicem Volvo diyorum ben
Tabiki porşe bide Ferrari bide BMW
Markadan bahsediyoruz o zaman Rolls Royce
Supra heralde efsane sonuçta..
Volvo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?