Astroloji & Burçlar Burcunuza göre araba markaları nedir? umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Evet KS üyeleri burcunuza göre araba markaları nedir? Benim ki motorsiklet ♐😂 Burcunuza göre araba markaları nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% Kova +1 yıl Ben jeep sevmem bir süreliğine ikissler olabiler miyiiim 🙆♀️ 0 1 Yorumla umutluolvegülümse Yay +1 yıl Bilmem istersen olabilrsin. 😂 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% Akrep +1 yıl Porsche güzeldir ama ben Yamaha tercih ederim 😎👏🏻 0 0 Yorumla
_ViViR- Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Başak +1 yıl BMW severim Başak 0 3 Yorumla ΔƁDƱLLΔH Başak +1 yıl Sende mi herkes gibi BMW. bari sen farklı olsaydın. Yorumla umutluolvegülümse Yay +1 yıl Sana ne? Yorumla _ViViR- Başak +1 yıl @ΔƁDƱLLΔH Benimle sohbetin olmuş gibi beni tanıyormuş gibi yansıtmaktan vazgeç artık. Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Bari volvo olaydı o ne ya slkdsld 0 6 Yorumla umutluolvegülümse Yay +1 yıl Bence güzel nesini beğennedin ksksmmsks benimki de motorsiklet bu bir marka bile değil jsjdjskksklal Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl Motor daha özgür ve aksiyonlu ya ondan olabilir. Benim ki volkswagen yani bu ne jdjdjd hiç klas değil 💁♂️ Yorumla umutluolvegülümse Yay +1 yıl Hmm klas değil mdmdksksk ya ne olucak şansına bu çıktı jsmakkakaks Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl Aman iyi be yarın yolla o zaman ıfjdj süreyim azıcık Yorumla umutluolvegülümse Yay +1 yıl Yollarım yollarım :dd Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl 💕💕🕺 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% Terazi +1 yıl Mıni coper mi hiç bana hitab etmedi.🙄 0 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% Başak +1 yıl Başak.. benim değil annemin markası o 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% Koç +1 yıl Ferrari.. Rüyada bile zor görürümm.. 😅😅 0 0 Yorumla
______S______ Takip Et Xper 4 Yaş: 126 , eic 100% Boğa +1 yıl Range rover yanlış audi severim.😂 1 0 Yorumla
ŞarampolHakkı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% Oğlak +1 yıl Maseratiymiş ama kendimi Tofaş gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Range rover 1 0 Yorumla
FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 72% Aslan +1 yıl Maserati 😎 0 1 Yorumla FırtınAli61 Aslan +1 yıl Keske bi seçenekte de tofaş kartal olsaymış 😂 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 332 cevap paylaştı. Mercedes 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç ♈ Ferrari 🤓 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben jeep sevmem bir süreliğine ikissler olabiler miyiiim 🙆♀️
Bilmem istersen olabilrsin. 😂
Porsche güzeldir ama ben Yamaha tercih ederim 😎👏🏻
BMW severim
Başak
Sende mi herkes gibi BMW. bari sen farklı olsaydın.
Sana ne?
@ΔƁDƱLLΔH Benimle sohbetin olmuş gibi beni tanıyormuş gibi yansıtmaktan vazgeç artık.
Bari volvo olaydı o ne ya slkdsld
Bence güzel nesini beğennedin ksksmmsks benimki de motorsiklet bu bir marka bile değil jsjdjskksklal
Motor daha özgür ve aksiyonlu ya ondan olabilir. Benim ki volkswagen yani bu ne jdjdjd hiç klas değil 💁♂️
Hmm klas değil mdmdksksk ya ne olucak şansına bu çıktı jsmakkakaks
Aman iyi be yarın yolla o zaman ıfjdj süreyim azıcık
Yollarım yollarım :dd
💕💕🕺
Mıni coper mi hiç bana hitab etmedi.🙄
Başak.. benim değil annemin markası o 🤦🏻♀️
Ferrari..
Rüyada bile zor görürümm.. 😅😅
BMW tam da sevdiğim araba
Doğru çıktı katılıyorum
Range rover yanlış audi severim.😂
Maseratiymiş ama kendimi Tofaş gibi hissediyorum