Merhabalar bildiğiniz üzere bazı arabalar da tamponlar gövde renginde olmazlar siyah renk de olurlar bunun nedeni donanım da dolayı olur düşük başlangıç donanım siyah plastik parça hakim üst donanım de ise gövde rengin de olur peki siyah tampon arabalar da nasıl görünüyor sizce yakışıyor mu? Örnek Renault 19 da nasıl
Arabalar da siyah tamponu nasıl buluyorsunuz yakışıyor mu? sizce örneğin renault 19 da nasıl görünüyor?
Bu siyah tamponları en çok düz kasa Tofaş Şahin'lere, düz kasa Tofaş Kartal'lara, Renault 9 Broadway'lere, Renault 12 Toros'lara yakıştırıyorum. Siyah tamponlu hafif ticari araçlar bana çok normal geliyor. Renault 19'larda sadece 1,9 dizel beyaz ve sarı renkli olanlarını beğenmekteyim. Diğer renklerde güzel durmuyor.
He gövde renginde tamponları seviyorsun yani 😉 olabilir bende severim ama siyah da çok güzel havalı duruyor Renault 19 özellikle siyah tamponlar çok yakışıyor
Renault 19 benim en çok sevdiğim favorim olan otomobil vayy Bee bizde vardı zamanında Renault 19 1.6 Rne Alize Klimalı Airbag Olanıydı enjeksiyonlu 90 Hp mavi sedan idi 1998 model di Gidişi motor performansı yola uyumu beni kendisine çok hayran bırakıyor du gaza basıyor sun araba normal yürümüyor çok tepkili kafa kaldırıyor hemen çok seri hızlanıyor ondan sonra bozuk yollar malum ülkemizin sorumsuz belediyesi bozuk yollar da bile bana misin demiyor du yumuşak giriyor du Renault 19 2008 de sattık yerine Opel Vectra C Kasa aldık 2004 model 1.6 Edition Tabi konfor donanım yol tutuş güvenlik herşeyi daha üstün ama o seriligi bozuk yollarda ki uyumu pek görmedim Vectra C bozuk yolları sevmiyor sert bi çukura gir Süspansiyon anında vuruyor bam küt bir de alçak olduğundan bazı yerlerde ön taraf surtebiliyor performans ise kalkışlar da biraz ağır ama devrini bi aldığın da serileşiuor şunu anlıyorum Vectra C pek şehir içi otomobili değil uzun yok arabası bu ama Renault 19 adeta Türkler için üretilmiş şehir içine çok Güzel adapte oluyor