Her geçen gün arabalar da teknolojiye ayak uyduruyor siz bu konu da yenilikleri seviyor musunuz? yoksa benim gibi ne varsa eskiler de var mı diyenlerden misiniz?

Her geçen gün arabalar da teknolojiye ayak uyduruyor siz bu konu da yenilikleri seviyor musunuz? yoksa benim gibi ne varsa eskiler de var mı diyenlerden misiniz?

Yeni iyidir derim ama benim de birtakım prensiplerim vardır. Hiçbir zaman bir araba kasa yenilediğinde yeni kasanın ilk müşterisi olmam. O kasa makyajlanana kadar beklerim ve ondan sonra alırım. Bu süre içerisinde yeni tasarımın hemen hemen bütün teknik sorunları bulunmuş ve çözülmüş olur.
Bir arabanın kasa yenilemeden önceki son hali o kasanın en mükemmel ve sorunsuz halidir o arabayı almaktan çekinmem. Türkiye piyasasından çekilen veya Türkiye'de servis ağı olmayan Chevrolet, Rover, Proton, Cherry gibi arabaları almam.
Biraz eskiciyim diyebilirim 😅 tamam yeni arabalar daha güvenli konfor donanım çok daha yüksek ama eski arabanın yaşattığı hissiyat atmosfer bi başka be 😊 sesi gidişi görüntüsü Bizde zamanın da Renault 19 Europa vardı 1.6 Rne Alize Klimalı Airbag 1998 sedan mavi idi En sevdiğim Favorim olan otomobil Renault 19 ⭐😍 Enjeksiyonlu olanıydı Bizde ki K7M Kodlu motor 90 Hp Renault 19 dan sonra Opel Vectra C Kasa aldık 1.6 Edition 2004 Gümüş gri arada ki fark tabi Vectra C bariz açık ara önde sadece Motor performansı Süspansiyon olarak Renault 19 önünde Renault 19 yürümüyor adeta uçuyor du 😅 Vectra C ise biraz ağırdan hızlanıyor Süspansiyon a gelecek olursam Renault 19 bozuk yollara yumuşak girerken Vectra C Sert giriyor bunun nedeni 19 Europa konfor odaklı Vectra C ise yol tutuş odaklı otomobil bazen diyorum Vectra C Kasa yi satıp yeniden mi? Renault 19 geçiş yapsam Diyorum burada kararsızim geçilir mi sence?
Modeline göre değişiyor aslında.
Yenilikçiyim. Arabanında akıllı olanı severim.
Teşekkürler 🏎🚗
Rica ederim
Cevap
7Cevap
Arabadan arabaya değişiyor; ama en yenide bile boş pakete biraz ilgim var.
Yeni modelleri daha çok beğensem de klasiklerden de sevdiklerim var.. Keyifli günler.
Ben araba konusunda yenilikçiyim
Her ikisiyim, mahsuru var mi zloocum?😅🤷🏻♀️💫🥳🎊
eski arabalar daha çok hoşuma gidiyor klasik amerikan arabaları
Yeni her zaman iyidir.
Hiçbir konuda eskici olmadım 😀
İkiside
Yenilikçi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?