Arabalar Audi A3 mü Cupra Formentor mu? ThatOneGuy Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2020 A32022 Cupra Formentorİkisi arasında kalmıştım. Sizce hangisi daha şık? A3 2020 model düşük kilometrede, Cupra ise 0. Audi A3 mü Cupra Formentor mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NostaljikArabalar Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 33 +1 yıl A3'leri çok seviyorum ben. 0 1 Yorumla ThatOneGuy +1 yıl Bende onu aldım ya. Pişman da değilim baya keyif alıyorum. Alman almandır. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Audi A3 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 992 cevap paylaştı. Cupra SUV sınıfı. Servis imkanları, yedek parça ve yakıt tüketimi bu noktada belirleyici rol oynar. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Cupra Formentor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
A3'leri çok seviyorum ben.
Bende onu aldım ya. Pişman da değilim baya keyif alıyorum. Alman almandır.
Audi A3
Cupra SUV sınıfı. Servis imkanları, yedek parça ve yakıt tüketimi bu noktada belirleyici rol oynar.
Cupra Formentor
Audi
Bence kesinlikle Cupra
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!