Arabalar Bursa’ya gaz ile ne kadar gidebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ford fiesta 1.6 2014 model ne kadar yakar sizce? Güncellemeler+1 yıl İzmirden Bursa’ya Bursa’ya gaz ile ne kadar gidebilirim? Cevapla Burs Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DenizdekiFener Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Senin yerinde olsam blablacar gibi uygulamalar üzerinden yolcu alabilirsin,Otobüs bileti 500tl ise 300tl'ye 2 kişi alsan yolun yarısı çıkar, bir düşün derim. 🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl saf önce nereden gideceğini yaz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ayy unutmuşum İzmir canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl jsshshshh Yorumla eylulayigelsin +1 yıl Jsudtdvvsfs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ay dedin ya valla güldüm ya Yorumla Soran +1 yıl Heyecanlandım gideceğim için beni de anla 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 350 km yol 55 60 litre gaz yakar Yorumla erkansardagi +1 yıl km ne kadar yakacağı belli olmuyor mu? mesafeye göre yakma miktarı mı değişiyor? birde saf demişsin sen ondan betersin ak Yorumla
hakan-e Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl İngiltere'den Bursa'ya 8 bin TL yakar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzmirden ya Yorumla hakan-e +1 yıl 500 TL yakar bnce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin yerinde olsam blablacar gibi uygulamalar üzerinden yolcu alabilirsin,
Otobüs bileti 500tl ise 300tl'ye 2 kişi alsan yolun yarısı çıkar, bir düşün derim. 🙂
Yazıklar olsun özürlü pic
Nerden Bursa'ya kadar
saf önce nereden gideceğini yaz
Ayy unutmuşum İzmir canım
jsshshshh
Jsudtdvvsfs
ay dedin ya valla güldüm ya
Heyecanlandım gideceğim için beni de anla 😅
350 km yol 55 60 litre gaz yakar
km ne kadar yakacağı belli olmuyor mu? mesafeye göre yakma miktarı mı değişiyor? birde saf demişsin sen ondan betersin ak
İngiltere'den Bursa'ya 8 bin TL yakar
İzmirden ya
500 TL yakar bnce
km 1.5 tan say