Selamlar.. Araba denince bazılarımız için ses sistemi geliyor akla.. Peki ama bagajını ses sistemi için feda eder misin? :D Keyifli günler.. 🤘😎

Selamlar.. Araba denince bazılarımız için ses sistemi geliyor akla.. Peki ama bagajını ses sistemi için feda eder misin? :D Keyifli günler.. 🤘😎
Etmem. Etsem de, pandizot üzerinde ikili hoparlör yeterli. Dev sistem kurduracak olsam, sadece fabrika çıkışlı orijinal kapalı kasa Ford Fiesta Van'a (1.4 TDCİ) yaptırırdım.

Sony GTK-XB60 bunu tercih ederim arabadan bağımsız hem evde hem arabada kullanırım hatta şarjlı olduğu için kampta da kullanırım
EİG için teşekkürler ☺️☺️
Rica ederim :)
Asla yapmam böyke bişiy gerekte yok
Teşekkürler canım❤
Ricalar bebeim💋
Cevap
17Cevap
Selam gadası 🙃
Şahinci olup ses sisteminden uzak kalmak diye bir şey söz konusu olmaz. Arabamda harika ses sistemi var
Kolonları patlatıyosun anladık :D Cengiz açıp mahallede de turluyor musun :D
Ben cengiz açmam remix dinlerim
Oooo eyvah eyvah 🤣
hayır etmezdim öyle ses sistemi takıntılarım yok sonra kıro derler :D
ahah :D yani zevk meselesi elbette yaptıranları da kınamayalım da linçlemesinler ahsh
Tabi ki linç yok :D
Ettim ederim ses benim için çok önemli ❤️❤️❤️❤️❤️
Arabada çok yüksek sesle müzik dinlemeyi sevmem. Ayrıca bu tarz sistemlerin etrafı da rahatsız ettiğini düşündüğüm için pek sevmiyorum...
Görseldeki gibi yapmazdım , ses yüksek volümlerden çok berrak ve netligi benim için çok daha önemli... 🥂
Etmem bagajı ses sistemi ile kapatmak aşırı gereksiz tamam müzik zevkin olur ama eşya alışveriş malzemeleri koyma da gereksiz yere zorluk çıkar
Tek olduğum için feda ederdim, çünkü seyahat benlik bir şey değil. Müziği çok seviyorum bunun için değerdi.
Hiç gerek yok öyle şeylere aracımin ses sistemi bana yeterli
4 teker sevmiyorum.
Bana 2 teker gönderin.
Honda hayat ONDA
Bana göre değil. Çok yüksek ses müziği sevmiyorum.
Yaptım yolda kaldığımda çıkardım ses sistemini olmuyor ya küçük anfiler yeterli
Bence de bagaj konforu daha elzem gibi :D
Yani gerek yok o kadar büyük sistemlere düğün yapmıycaz sonuçda sonradan anlıyor insan😂
Aranada ses sistemi saçmalık bence keyif vermiyor onun yerine evide kaliteli bir hifi sistem ile müzik dinlemek daha keyiflidir bence
Aslaa böyle sonradan yapılan bisey takmam
Bagaj olmadan sorun olur bence..
Bazıları seviyor işte mahalleyi titreterek geziyorlar :D
Linç mi şu gelen :D
Bagaj şart bana o kadar büyük ses sistemi olmasa da olur
Hayır, etmem. Bu tarz ses sistemleri çok itici gözüküyor. Fazla sese de ilgim yok.
Kullanışlı olabilecek şekilde evet
Hayır etmem
Hayır etmem
Etmem.
Özel kabin yaptık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?