Merhabalar sorunun aşırı saçma olduğunun farkındayım 😂 Vectra C nerde Broadway nerde kıyas etmiyorum tabiki maksat eğlence olsun diyelim ki Vectra C Kasa ya Broadway motoru takılsaydı Vectra C çekişi ne zayıflar di zayıflar bu apaçık ortada ama ne kadar zayıflar di 0-100 kaç saniye olur du
Opel Vectra C kasa ya Renault Broadway motoru takılsaydı Vectra C 0-100 kaç saniye olur du😂?
25 saniye sürerdi, hele ışıklı ilçe kavşaklarında kalkışta kamyon ve TIR'lar tampona dayardı. TIR sürücüleri bu niye yavaş gidiyor diye kornaya basmadan durmazlardı. Şase olarak Vectra kaç kilo, Broadway kaç kilo? Arasında yaklaşık yarım ton fark var. Broadway motoru Vectra'ya hantal kalır. Tam tersi Vectra motoru Broadway'e takılırsa, Broadway'ler Tofaş gibi duramayıp kazalarda pert olurlardı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
25 saniye sürerdi, hele ışıklı ilçe kavşaklarında kalkışta kamyon ve TIR'lar tampona dayardı. TIR sürücüleri bu niye yavaş gidiyor diye kornaya basmadan durmazlardı. Şase olarak Vectra kaç kilo, Broadway kaç kilo? Arasında yaklaşık yarım ton fark var. Broadway motoru Vectra'ya hantal kalır. Tam tersi Vectra motoru Broadway'e takılırsa, Broadway'ler Tofaş gibi duramayıp kazalarda pert olurlardı.
Sorum şu ama Broadway in motoru Vectra C Kasa ya takilsa Vectra C ne kadar çekişten düşer di 😂?
Hmm anladım şimdi tam okuyunca 😅👍🏻
Baya iyi olurdu motorlardan anlamıyorum pek :D
Baya iyi olur du 😂 düzenek yapısı basitliği olarak evet ama aşırı fazla yakar di Vectra C kasası ağır çünkü ve motor çok zayıf
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!