Bence çok da bir şey değişmedi. Belli araçlara gelen bir indirim. Yani bence tamamıyla illüzyon yaptılar.

Bence çok da bir şey değişmedi. Belli araçlara gelen bir indirim. Yani bence tamamıyla illüzyon yaptılar.

Ötv indirimleri geldiğinde Fiat Egea 355 bin lira gibi fiyatı oldu o da bayilerde bulabilirsen bence kimse alamadı o fiyattan da neyse o haberden sonra daha birkaç gün önce hepsine zam geldi en az 10 bin arttı fiyatlar ondan dolayı araç alacak insan zaten almalı durumu müsaitse değilse de alamıyor değişen bir şey yok.
Aynen değişen bir şey yok ve Egea da almak isteyen biri değilim zaten.
Adı indirim oldu ama onun öncesinde bindirim uygulanmıştı eski hale geldi çok bişi değişmedi. Yürümeyi seviyorum artık iyiden iyiye alıştım aracımı sadece olağan üstü durumlarda kullanır hale geldim değiştirmeyi de düşünmüyorum. Şayet şu dönem ne alınacak ne de satılacak dönem. Enflasyon oranlarının düşeceği beklentisi var 2023 yılını görmeden girişim yapmak yanlış. Mali müşavir olarak görüşüm bu yönde.
Çok teşekkürler kanka, bayağı açıklayıcı oldu herkes için.
ben teşekkür ederim. şu an aklına gelen her şey gerçek ederinin çok üstünde. satılırsa yerine konulacak bişi yok alınınca fiyat düşünce gelen de pişmanlık hissi. o yüzden beklemek gerek. Şayet Mart sonuna kadar daha büyük kriz var ön gördüğüm. Yaza doğru rahatlama sürecine geçilecek gibi. Misalen Peugeot Renault gibi modellere 1.000.000 küsür gibi rakamlar bana saçma geliyor. Repoda değerlendirme yapmak en mantıklısı.
Cevap
3Cevap
Ne arabası la 😂😂😂 insanlar akülü araba bile alamaz bırak normal arabayı
Maalesef buna da katılıyorum be...
kur 18 olduktan sonra gelen ötv indirimi ne işe yarar ki
Aynen böyle ya.
Ortada araba yok. Liste fiyatından araba olsa binlerce kişi alır
Zaten indirim gelen araçları da görüyoruz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?