Türkiye'deki satış fiyatı tam olarak 1.132.100 TL.
BlueHDi 130 motor seçeneği varmış.
- 8 ileri tam otomatik şanzıman,
- 130 beygir güç,
- 300 Nm tork,
- 0-100'e 10,9 saniyede çıkıyormuş.
- 203 km son sürat,
- 100 kilometrede 3,8 litrelik karma yakıt tüketimi

Türkiye'deki satış fiyatı tam olarak 1.132.100 TL.
BlueHDi 130 motor seçeneği varmış.

4 adet sıfır km i20 parasına DS4... Kesinlikle veremem, çok pahalı. En fazla vereceğim miktar sıfır Hyundai İ20. Babamın Clio Symbol'ü ile kendi Polo'mu birlikte satsam, 50 bin farkla Hyundai i20 alırım.
Cevap
25Cevap
Bence almaya değmez
Aracımı değiştiricem ama 600 bin üstü bir araç düşünmüyorum yavaş yavaş yükseliyoruz 2 ci el büyük ihtimal ve kararsızım.
Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ (2021) - Sound, Interior, Exterior and FeaturesEngine: V8, 4.0 L, 612 Ps, 850 NmSpecial
buna asla değişmem
850 Nm [1] tork,4.2s/100 km,450kW [1]
Sanırım birkaç aya alacağımız araba 1 haftadır bununla ilgileniyoruz ama zorumuza giden bir konu var, bir kendimize bir devlete almak bu düşündürüyor
avrupa bizi
Bir milyon yüz otuziki bin olsa alınırdı da bir milyon yuzotuziki bin yüz lira olunca kimin gücü yetecek onu almaya 🤣🤣🤣
Kesinlikle alınmaz o fiyata 10 20 yaşında daire alırım en azından aylık getirisi olur. 200.000 TL lik dizel corsaya biniyorum pek ala yetiyor
Fransiz arabalari dünyanin en güvensiz cürük arabalari, Almanyadayim, renault sadece diger arabalardan cok ucuz oldugu icin satiliyor, arda bir yüksek indirimler olunca alan aliyor.
Hayatta Fransiz arbasina para vermem.
@everkeğii güzellik zevk meselesi, araba nihayetinde bir arac, sürekli ariza yapan, masraf acan bir araba ilk zamanlar güzel gelsede , sorun cikarmaya basladimi cirkinlesiyor
@everkeğii evet güzel bir araç ama ben gündelik aracın suv olmasını seviyorum
@Svjzib Kardes Fransiz arabalari ucuz diye aliniyor, saglam iyi diye degil, süsüne tipine aldanmayin.
Almanya'da kullanilmis Peugeot, Renault, Citroen arbalarinin yüzüne kimse bakmiyor, kullanilmis Örnegin kullanilmis ikinci el Audinin en az 4 kat daha ucuzana satiliyorsa, kullanilmisini alanin, parasi iyisine yetmedigi icin alir.
Türkiye piyasasini bilmiyorum ama Türkiyede aslinda öyledir, Audi dururken Peugeot para verilirmis, ya ucuzdur, ya da arabadan anlamiyordur alan
@everkeğii yaşlı gibi gözüken araçlar var ama dediğim modellerden özellikle 3008 öyle değil mesela range rover ın bu uzun versiyonu yaşlı işiyken velar gençlere hitap ediyor ya da bentley yaşlı işiyken urus genç işi g63 ise her iki kesime de yakışıyor 😀
@everkeğii bana biraz yaşlı arabası gibi geliyor
@Svjzib Kardes İsviçre 0 arac alacak kadar Türkiye'de ailen zengin mi? Ögrenciyim diyorsun
@Svjzib Kardes fazla hayallere kapilma, İsviçre de normal gelirli calisan insanlar öyle Türkiye'den sanildigi gibi calisip birkac aylikla sifir araba alamiyor, ögrenciler kullanilmis araba alabilirse seviniyor. Kaldiki avrupa ülkelerinde artik ARABA bir Lüks, cünkü araba almada yetmiyor, sokakta park araci park etme dahi ücrete baglandi. Ögrenci olarak gidersen önce ehliyetini yaparsin, sonra ek calisirsin ancak kullanilmis bir araba alirsin.. ya da aileniz zenginse para götürüyorsan alirsin.
Orta segment bir araç hatta bence ortanın bile altı bunun vergisiz fiyatı 400k falandır
Araç tasarım güzel de daha fazla Citroën düşünmüyorum. Aklımda honda var. Yeter
Yakıt tüketimi iyi ama görseli bana pek hitap etmedi.
Türkiye şartlarında kimsenin alabileceğini düşünmüyorum
Bu ülkede bütün birikimlerini bu tür araçlara veren gerçekten enayidir zenginleri kastetmiyorum
Yakıt tüketimi çok iyiymiş.
Toggda bu fiyatlarda olur bence.
Benim bütçem yetmez bunlara
Arabaya o kadar para vereceğime tarlaya toprağa veririm
Benim araba hayvan gibi yakıyo ya 100 km de 10,6 yakıyo
0-100 hızlanması berbat ötesi bu nasıl performans arabası
cebinde kaç para olduğuna bağlı deyip deymeyeceği
Daha ayranimiz yok içmeye
Halkın yüzde 75 i bu arabaya erişemez
Alın verin ekonomiye can verin
Fransızların en iyi arabasi
1.132 bin tl bu araba için çok fazla