Yağmur kaydırıcı ve buğu çözücüm yok; ama yağmuru iyi kaydıran eski havlum var. Yolda en çok buğulanma çile çektiriyor. Seyir halinde sürekli silmeye alışkınım. Geceleri yağmur yağınca karşıdan gelen araçların farları gözümü alıyor. Buna bir türlü çözüm bulamıyorum.
Çok şey denedim ama bir türlü tutmadı. Özellikle yolda giderken camların buğulanması ve yağmur yağdığında görüş alanımın kısıtlanması için ama nafile çaba oldu hepsi.
1. Deneme: FAKiR Buğu giderici işe yaradı. Özellikle cam ısıtıcıyı açmadım bugün. İç cama sıkmıştım. Hatta köşede bir yeri unutmuşum. Orası buğulandı, diğer taraflarda hiç buğu yoktu.
FAKİR Yağmur kaydırıcı Yapmur yağınca bakacağım:))
Bimden almıştım ne kadar ucuz diye bir de. Sprey şeklindeler😂
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Kışın yağışlar ve soğuk kaçınılmaz. Arabanızın dış camında yağmur kaydırıcı, iç camında buğu giderici kullanıyor musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Yağmur kaydırıcı ve buğu çözücüm yok; ama yağmuru iyi kaydıran eski havlum var. Yolda en çok buğulanma çile çektiriyor. Seyir halinde sürekli silmeye alışkınım. Geceleri yağmur yağınca karşıdan gelen araçların farları gözümü alıyor. Buna bir türlü çözüm bulamıyorum.
Çok şey denedim ama bir türlü tutmadı. Özellikle yolda giderken camların buğulanması ve yağmur yağdığında görüş alanımın kısıtlanması için ama nafile çaba oldu hepsi.
Ben bugün tertemiz yıkattım arabayı. Denedim. İşe yararsa yazacağım markalarını size. Durun bakalım:)
Bekliyorum öyleyse son durumu :)
1. Deneme: FAKiR Buğu giderici işe yaradı. Özellikle cam ısıtıcıyı açmadım bugün. İç cama sıkmıştım. Hatta köşede bir yeri unutmuşum. Orası buğulandı, diğer taraflarda hiç buğu yoktu.
FAKİR Yağmur kaydırıcı Yapmur yağınca bakacağım:))
Bimden almıştım ne kadar ucuz diye bir de. Sprey şeklindeler😂
Çok fakirmiş canımmmm :D :D :D
Çooook teşekkür ederim can arkadaşım. Hiç tereddütsüz yarın mutlaka alacağım şu pis fakirden :D :D
Yağmur kaydırıcı işlevsel değil. Cama iz yaptı. Onu almayın.
Tamamdır. Almam. :)
Hayır klimada buğu çözme modunda çalıştırmam yetiyor
Yağmur kaydırıcı kullanıyorum, buğu gidericiye ise gerek duymadım hiç.
Hayır; kullanmıyorum..
Yağmur kaydırıcı kullanıyorum
camlara elma üzüm sirkesini sık sil
Kullanıyorum özellikle buğu için
Aracın kendisinde var zaten özellik kullanmiyorum
Sabun