Arabalar 2 ay Şanzıman bozuldu arabanın yağ eksikliği yüzünden bana kaça patlar? Solitaire2 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Şanzıman bozuldu bana kaça patlar Şanzıman bozuldu arabanın yağ eksikliği yüzünden bana kaça patlar? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 48 , eig 86% 1 ay Arabasına göre değişir. Ama tamir yerine çıkma başka bir tane taktırın. Güvenilir birinden 2. nci el. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
cengiz____ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Alışkanlıktan ötürü arabayı hep p de bırakıyorduk bu yüzden ağırlık el frenine değil de şansızmana binince sorun çıkardı. 2 ay önce 45 bine yaptırdık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 100% 2 ay Hiç uğraşma o şanzımanla cuntacılara git yenisini al tak. O sanzimandan hayir gelmez artık. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
36bucukhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Ustasina gore degisir motor inecek ustalarina gidersen 15 bin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 34 2 ay Yağına suyuna bakmazsan patlarEn az 15.000 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Arabalar konusunda 613 görüş paylaştı. Servete malolacak. Geçmiş olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
turkishrock Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Bi 15 bini gözden cikar iyi bi ustaya gideceksen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 64% 2 ay Baya patlar :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ironiq Takip Et Guru Yaş: 47 2 ay Şanzuman 20 k gider Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MrConfused Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Arabay gore değişir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
enesdogu Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay Araç marka model Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Arabasına göre değişir. Ama tamir yerine çıkma başka bir tane taktırın. Güvenilir birinden 2. nci el.
Alışkanlıktan ötürü arabayı hep p de bırakıyorduk bu yüzden ağırlık el frenine değil de şansızmana binince sorun çıkardı. 2 ay önce 45 bine yaptırdık
Hiç uğraşma o şanzımanla cuntacılara git yenisini al tak. O sanzimandan hayir gelmez artık.
Ustasina gore degisir motor inecek ustalarina gidersen 15 bin
Yağına suyuna bakmazsan patlar
En az 15.000
Servete malolacak. Geçmiş olsun
Bi 15 bini gözden cikar iyi bi ustaya gideceksen
Baya patlar :D
Şanzuman 20 k gider
Arabay gore değişir
Araç marka model