Dün yağmurlu havada altını vurdum ama büyük bisey değildir diye düşündüm. Şu an altına bakıyorum kurulmamış noktalar var ve arabayı biraz geri aldığımda yerde suya benzer bi madde vardi.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün yağmurlu havada altını vurdum ama büyük bisey değildir diye düşündüm. Şu an altına bakıyorum kurulmamış noktalar var ve arabayı biraz geri aldığımda yerde suya benzer bi madde vardi.

Damlayanın ne olduğunu bakarak anlayamazsınız.. Çarpma durumu olduysa bir kontrol ettirin yanınızda yakınınızda arabadan anlayan biri varsa.. Damlatmıyorsa bile sanayiye götürseniz her türlü işlem çıkarırlar. Önce siz emin olun.. Keyifli günler..
Yerde suya benzer madde vardı diyeceğine eline alıp yağ mi şu mu diye baksaydın ya. Ayrıca o cektigin yer motor değil motorun altındaki plastik muhafazaya benziyor. Yoğurda şu girmiş ondan kalanlar.
Yani yağ degildi ama yinede emin olamıyorum korktum biraz
Arabanın altında karter muhafazan var gibi görünüyor. onun için korkmana gerek yok. Arabanin altina bak duz bir sac ya da plastik varsa zsten motora darbe gelmez
yok kaçırmıyor kaçırsa zaten damlama yapardı yağ su renginde değildir altıda sanırım kartel çektiğin yer kaçırma yok altını az sürtmekle yağ kaçırmaz
Cevap
1Cevap
Resimde bisy anlasilmiyo ki eğer ki şüphen varsa servise götür baksnlar
Resmi hesap makinesi ile mi çektin bu ne?
Videodan aldim
Kaç model ve arabanın markası nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?