1990 larin efsanesi Renault 19 Europa ya en çok hangi renk Yakışıyor sizce
Renault 19 Beyaz
Renault 19 Siyah
Renault 19 mavi
Renault 19 yeşil
Renault 19 Gri
Renault 19 gümüş gri
Renault 19 kırmızı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beyaz, gümüş gri, lacivert ile yeşili beğeniyorum. Siyah çok nadir rastlanılıyor; ama siyasetçi olsaydım, en ucuz makam arabam kesinlikle siyah Renault 19 olurdu. Siyasete atılmış olsaydım, lükse karşı bu mütevaziyi kullanırdım, tıpkı klasik seven yaşlı siyasi parti başkanı gibi... Bilen bilir diye ismini vermek istemiyorum. Mercedes'miş, Audi'ymiş bunlar bana vız gelir.
Mavi ya da yeşil renk nedense çok nostaljik duruyor eski gibi. kırmızı klasik gibi duruyor. ama siyah veya beyaz bence yakışıyor. arabaya asalet katmış
Mavi ve Yeşil renk olanlara aşığım zaten 🔥⭐ Renault 19 en güzel çok uyumlu gösteren renk bizde vardı zamanında Sedan Kasa Mavi Renk di 1.6 Enjeksiyon Rne Alize Klimalı Airbag Olanıydı bizde ki Gidişi Konforu beni kendisine çok hayran bırakmıştı Renault 19 en güzel yönü şehir içinde Süspansiyon konforu muhteşem yumuşak süspansiyon kullanıyor ki 1990 lar da bi çok devlet memurları polisler hatta parti adamlari bile kullanmıştı bunların 1.8 Motorları var Enjeksiyon oda F3P kodlu motordur en seri çok manyak götürüyor 1.8 Renault 19 ları Rti donanım dir Safkan Fransız onlar
https://imgyukle.com/i/JHmF0j
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!