Arabalar Bir otomobile mükemmel diyebilmeniz için hangi özelliğinin olması şarttır? MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güvenlik, konfor, motor gücü, iç dizayn ve dekorasyon, multimedya gibi özelliklerle bizlere sunulan otomobillerde olmazsa olmaz diyeceğiniz özellik nedir? Bir otomobile mükemmel diyebilmeniz için hangi özelliğinin olması şarttır? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Benim için fiyatı ve performansı iyi olmalı, arabalardan pek anlamıyorum ama dışı sağlam olmalı, ve aynı zamanda ferah 1 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Eig için teşekkür ederim 🙏
Hellboy29 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Arabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yıldızı olmalı yıldızı 😃 bir araba Mercedes ise benim için mükemmeldir. 🖤 1 2 Yorumla MyColorDark +1 yıl Katılıyorum 🖐 Yorumla Hellboy29 +1 yıl Eig için teşekkürler🙏🏻 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi ki konforlu olması önemli ama bir o kadar da sürüş kolaylığı, yol tutuşu da önemli.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Konfor, güvenlik öncelikli. 1 0 Yorumla
Hsbsbr Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bence bir arabadan isteyeceğim konforudur rahat olmasıdır 1 5 Yorumla Hsbsbr +1 yıl Ben ehliyet alırsam kaplumbağa araba almak istiyordum Yorumla MyColorDark +1 yıl Evet onun yeni kasalari çıktı Vw marka :) Yorumla Hsbsbr +1 yıl Kasa derken Yorumla MyColorDark +1 yıl Yeni model yani Yorumla Hsbsbr +1 yıl Ha anladım Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ahmak olan şoföre bile tedbir aldırmalı🙂 1 4 Yorumla MyColorDark +1 yıl Otonom sürüş sart diyosun, evet olabilir. ;) Yorumla Sezen33 +1 yıl Evet mümkünse araca hiç ama hiç müdahale etmesin ahmaklar 🙂 Yorumla MyColorDark +1 yıl Hahahahah😂👏 Yorumla Sezen33 +1 yıl 🙂😄🥳 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. İç genişlik konfor güvenlik Tasarım 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar