Arabam 200.000 e geldi hiç değişmemiş alt takımı sizce değişmesi gerekiyor mu ben bir ses duymadım herhangi bi tedirginlik yaşamadım
2 ay
Alt takım kaç binde değişir?

Arabam 200.000 e geldi hiç değişmemiş alt takımı sizce değişmesi gerekiyor mu ben bir ses duymadım herhangi bi tedirginlik yaşamadım
diferansiyel, denge kolları, salıncak ve rot başları gibi önemli parçalar yer almaktadır. Araç altında yer verilen bu sistemler ve donanımlar yağ kaçağı, hasarlı parçalar, aracın kazalı olup olmadığı gibi birçok konuda bilgi sağlayabiliyor.
Aracın her 5000 km de bir ön düzen yani rot balans ayarına girmesi gerekir, direksiyon da boşluk hissedilince mutlaka değiştirmek için servisinize gidin
direksiyonu bırakınca sağa veya sola gidişler, veya direksiyonu sağa sola çevirince direksiyonu tekerlekler dönmüyorsa (sabit kalıyorsa)
Selamlar öncelikle iyibi tamirciye gidin özel olsun cunki yetkili servis güzel öper
Tamirciniz sizi rot bakansçıya yönlendiricektir rot bakansçı değişmesi gereken parçaları tespit eder ve Tamirciniz de bunları değişir hazır biyerler sökülmüşken başka bozuk parçalarda çıkabilir maddi durumunuzu bilmiyorum ama hazır sökülmüşken değişmeniz hayatı tehlike yaşamamanız adına iyi olucak tir tamircinizin idare eder lafına kanmayın fren olsun ön takım olsun periyodik bakım olsun yapılması gereken zamanda yapılmadı gerekir
Görüş
2Görüş
yağ falan 100 bin km de değişmesi gereken şeyler var bunları dikkate al aracım yok kullanmayı sevmiyorum ama bunlara dikkat et yoksa daha fazla masraflar açar size
@Üşüyenbuz aynen kanka :D 100 bin de değiştirilmesi gereken bazı şeyler var
@Üşüyenbuz internete bakarsan başkan bulursun
Bişey olmaz asfalt yolda alt takım eskimez. Bu arada sen kaç bindesin😀😀
En İyi Görüş