Audi mi🇩🇪? Togg mu🇹🇷? Tercih edecek olsanız seçiminiz hangisinden yana olur?

audi
Görüş
16Görüş
DSG şanzımanlı modelleri hariç Audi derim. Manuel şanzımanlı Audi'ler 1 numara.
Sorun çözülse bile yine DSG şanzıman arızaları takıntım bitmez. Audi alacaksam, 2010 öncesi manuel A4/A4 Avant ve A3 önceliğim olurdu. Diğerlerine gerek motor hacmi, gerekse şanzıman problemi nedeniyle sıcak bakamıyorum. DSG şanzımanlı Audi'm olsaydı ve arızayı maddi durumumdan dolayı yaptıramazsam, Türkiye'de ve dünyada ilk "DSG pert" kaydını veren tek kullanıcı olurdum. Diğer Audi kullanıcıları buna kızabilir ama ne diyeyim?
Yerli üretim olduğu için tabi ki Togg derdim ama Audi de göz ardı edilecek bir seçenek değil.. Araba denince akla ilk gelenlerden.. Keyifli günler..
Tabii ki Audi ya.
şu an için elektrikli araç tercih etmezdim 3-5 yılı daha var gibi geliyor, togg daha piyasaya çıkmadı. çıksın kullanılsın görelim sonra audiyle kıyaslayalım. bilmediğimiz arabayı kıyaslamak doğru olmaz
Ilk basta ÜLKEM icin TOGG, ikinci konu, ayni klasta Audi fiyati Toggun nerdeyse iki kati..
Alakasız iki markayı sormuşsun, maddi imkanım varsa Audiyi tercih ederim tabiki.
Audi dururken toplama bi aracı tercih edeceğimi düşünmüyorum.
Benim aracım Audi a6 Quattro.
İmkanı yok vazgeçmem :D
Audi Diyorum Çünkü Audi Lüks Marka Yılların Kalitesini taşıyor Togg da güzel ama Audi kadar olamaz (Audi Love 😍🇩🇪)
Audi kendini ispatlamis yillarin devi togg ise daha emekliyor bile sayilmaz kiyas bile yersiz bence
Audi seçerdim tabi ki. ama togg da iyi
Audi varken Toggla işim olmaz
Audi tabikide tartışmaya kapalı
yerli arac tabii ki
Audi elbetteki.
Audi
Audi tabi ki
Audi
Memleket kazansın 🇹🇷
Audi dururken togg diyeni allah çarpar bu arada
En İyi Görüşler