Selamlar.. Arabayla yolda kalan birini görsen, ''açılın ben hallederim'' diyen kişi mi olursun yoksa ''yol yardımı arasın ben ne anlarım arabadan'' diyen mi? :D Keyifli günler..🤘
#smell

Selamlar.. Arabayla yolda kalan birini görsen, ''açılın ben hallederim'' diyen kişi mi olursun yoksa ''yol yardımı arasın ben ne anlarım arabadan'' diyen mi? :D Keyifli günler..🤘
#smell
Ya bu zamanda hiç sanmıyorum duracağımı o kadar böyle insanları kandıran tezgah gördüm ki hemen aklıma kötü geliyor ya şöyle olursa ya böyleyse diye ki bir de olayın şöyle bir boyutu var bazen sen durursun yok yok sağol ben yardım çağırdım cevabını alırsın çünkü karşındaki de sana asla güvenmez insanlığımızın güven duygusunun bittiği dönemdeyiz yani maalesef o yüzden yardım için durmam diyorum.
defalarca uyardılar beni ama görünce dayanamıyorum yardımcı oluyorum 2010 da bir araç aldım ne yaparsam yapayım yolda kalıyordum o günden beri her 3 yılda bir sıfır araç alıyorum yaşayan bilir ondan dolayı yardım ediyorum
Cevap
25Cevap
Motordan yeterince anlamadığım için durmayıp basar giderdim.
Selam gadası 🙃
Hayır durmadan giderim. Dünyanın binbir türlü hali var. 112'yi ararsa daha iyi olur.
Kız ise dururdum
Çekici çağırmasi daha iyi bende anlamam çünkü
Şu sahne aklıma geldi 😂
https://www.instagram.com/p/CDo7Zw7FAar/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
ahs :D iyiymiş
Sonra filmlerdeki gibi gözlerimizi karanlık odada açmayız inşallah 🙂
Ya da dağlar kızı reyhan olmak da var ashh allah korusun :D
Hahha izlediğim bi bilim kurgu filmi vardı o geldi aklıma kadını uzaylılar insan kılığına girerek kaçırmışlardı 😀😀
ahsh Hayatın Benim filmini izledin mi bilmiyorum Angeline Julie oynuyor baş rolde ve bir seri katili yakalamaya çalışıyorlar. Filmin bir sahnesinde seri katil yol arkadaşıyla yolda giderken arabanın tekeri patlıyor ve yol arkadaşı tekeri değiştirmek için eğilmişken seri katil arkadan hızla gelen kamyonun önüne atıyordu arkadaşını :D Cidden insanın aklından milyarlarca şey geçiyor artık birilerine yardım bile edecekken..
Hahhah evet onu izledim ceset , evrim böyle farklı gizemli filmler var
Önceden çekinmeden ederdim.
Kadınların beyanın esas alınması olayından sonra özellikle kadınlar için durmadım hiç, göçmenlerden sonra erkekler içinde yardımı bıraktım.
Evet dururum , geçen araya girmeseydim iki sürücü kavgaya tutuşacaktı.. müdahale etmeyi severim
endişe ederdim bu zamanda kesinlikle.. anlamam yardimdan ama çekici vs gibi şeyler için durabilirdim sanırım
Yolda kalan birini arabama alıp evine goturmuslugum bile var
Faydam olmayacağı için durmam izleyiciye ihtiyacları olacağını sanmıyorum😂
Her zaman hele de o kişi bir motor kullanıcısı ise.
Alışkanlık oldu galiba.
Dururum alırım fakat arkaya oturamaz yanıma alırım , .. .. 🥂
Çok anlamadığım için ustasını çağırırsa daha iyi olur
Polise haber veririm gitsin ilgilensin yardımsa yardımı polis sağlasın. Güvenmem ben
O kadar dolandırıcı var ki, akıl kârı değil
Durmam.
Tuzak olabilir. Arabalardan çok iyi anlarım ama durmam. Telefon diye bir şey var.
Durmam neyapıcahı belli olmaz iyilik yoatıgını sanırsın cnaından olursun
arabalar elektronik arıza yapınca öyle yolda tamir falan pek mümkün değil bence
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum belirli saatler dahilinde 🙏
Bayansa olabilir ya da yanında bebeği olan bir aile ise
Tiktokta paylaşmak için video çeken bir topluma bunlar fazla bence sanmıyorum
Eğer aileyse dururum. Yoksa baksınlar başlarının çaresine
Anlamam ki çekiciyi araması faydasına olur
Araç pahalıysa durmam, parası vardır arasın çekiciyi. Garibansa yardım etmek isterim, gerçi her araç pahalı artık.
muzaffer ustayi ornrk alirim
E gidin :D nası gidelim? s.. tirin gidin ahsh :D :D
en sevdigim sahne 😄
aynen güzel sahnelerden biri, bence son zamanlarda yapılan en iyi komedi filmlerindendi :D
Eltilerin savasi daha iyiydi bence shshd
veya cinayet susu
Onların da başarısı tartışılmaz ya :D
Haklisinn
Suistimal açık bir konu olduğu için artık katılaştıö bu konularda etmem.
Bu devirde kimseye güvenmem haliyle de durmam
Durmam, ne yapacakları belli olmuyor 🖤
Etmem. Aklıma korkunç şeyler geliyor. 🙄
Hayır bana ne insanlara yardım etmem
Çok zor durumdaysa dururum
devam ederim yoluma
Durmam, banane derim
duruyorum
Artık kadına bile durmaö
Güvenemem
Yoluma devam ederim
Kesinlikle hayır.