AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Peugeot 206
Audi A8 dönüşürüm 😅
Niye S8 olmaz mı 😀
F-22 Raptor 😀
İllaki araba dersen Bugatti Chiron Púr Sport
Kabul ettim yalnız deseptikonlar genelde uçak otobotlar araba oluyor sen kimin tarafındasın yoksa hem otobot hem deseptikon musun 😂
Benim yolum ak yol (!) Öslslsl
O zaman otobotsun çünkü deseptikonlar kendi vatanı için kendi ülkesi için savaşıyor otobotlarda başkalarının dünyasını kurtarmak için akpnin suriyelileri kurtardığı gibi 😂😂
Onlar bizim mekanik kardeşimiz öyle deme 😀
Shhsjshah haklısın 😂
Sanırım rs7 😅
Ağzının tadını biliyorsun gral
Hayalim çok sürdüm ama daha kendime alamadım 😭
Alırsın inşallah reis gerçi tr şartlarında tofaş bile hayal oldu artık ama hayallerinden yinede vazgeçme
Tr de olsam hayalini bile kurmazdım reis
O zaman çok şanslısın reis.. inşallah tez zamanda Allah sana aldırmayı nasip eylesin benim yerimede gazlayın…
Ah be kardeşim inşallah diyeyim de hayat okadar kolay değil ki dünyanın neresinde olursan ol nasibinde ne varsa onu elde ediyorsun bir anlatsam hayatımı filim olur :)!
Sağolasın hocam maalesef orası öyle nasipte kısmette ne varsa o olur kaderin önüne geçilmez ama burada hayat gerçekten zor değil araba hayali bi daha ki ayı nasıl getiricez onu düşünüyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla kardeş burada durum farklı değil ya tek avantaj biraz alım gücü var ama askeri ücretle tek kişi çalışırsa burdada sıkıntı
Haklısın reis enflasyon her yerde arttı tüm dünya ekonomik krizle çalkalanıyor ama inan burdaki durumla sizin durumu karşılaştırsak devenin yanında pire kalır. Asgari ücret zaten minimum ücret nereye gidersen git hep alt tabaka yaşarsın ama türkiyede 2 maaşta yetmiyor abi benim annem babam emekli ona rağmen ay sonuna bişey kalmıyor babam bu yaşında 3 ay oldu geçimsizlikten eski işine başladı bende üniversiteye gidiyorum ailemin emekleri boşa çıkmasın diye hem derslerime çalışıyorum hem de boş vakitlerimde okulun yanında ki kafede part time çalışıyorum sırf ailemden harçlık istememek için diş teli takılacaktı ama onu bile taktıramadılar 15 bin olmuş ne yapıcam bilmiyorum tek istediğim iktidar değişikliği gerçekten yorulduk tabi size de kolay demiyorum orada da hayat zor ama bizimkinin yanında orası pire gibi kalıyor allah sonumuzu hayır etsin
Bilmezmiyim kardeşim ailem kardeşlerim hepsi Türkiye’de her gün duyuyorum olanı biteni Allah sabır versin çok zor gerçekten emekler boşa gidiyor gençlik yilları boşa gidiyor
Maalesef öyle abi Allah yardımcımız olsun hepimizin iki taraf içinde çok zor siz genel anlamda manevi bizde maddi olarak zorluk çekiyoruz siz de uzaklarda yabancı topraklarda hayata tutunmaya topluma adapte olmaya çalışıyorsunuz manevi olarak özlem ve hasret içinizi yakıyor henüz gurbet acısı yaşamadım ama az çok tahmin edebiliyorum maalesef zalim dünyada dertsiz kimse yok o mezarın altına girene kadar yalan dünyanın dertlerini çekeceğiz umarım inşallah bari girdikten sonra rahat ederiz selamete kavuşuruz
Kardeşim özetlemişsin bravo gerçekten aynen bizde burada manevi sıkıntı çekiyoruz sahte insanlarla uğraşıyoruz tadı tuzu yok ya bu dünyanın sıkıntı şu 2 tarafa da emek fazla vermiyoruz özellikle toprak altına emek vermemiz gerekirken bu dünyaya biraz daha fazla emek veriyoruz gibime geldi
Maalesef öyle be abi kendimizi dünya dertlerine fazla kaptırdık o kadar kaptırdık ki yaratıcımızın kim olduğunu unuttuk ben çektiğim sıkıntılardan ailevi olsun maddi olsun ülkenin sorunları olsun Allaha olan inancımı kaybetmiştim içime acayip soğukluk ve bunalım oturmuştu sonra denizin kenarına gittim saatlerce oturdum sahilde ve hep kendime bu soruyu sordum ben neydim şimdi ne oldum ve yarın ne olacam diye? Düşünmeye devam ettikçe anladım ki üç beş kendini bilmez yüzünden veya hayat şartları yüzünden bizi yaratana sırt dönmek olmaz diye şimdi yavaştan aklıma geldikçe Allaha dua ediyorum her hafta olmasa da bazen içimdeki o yorgunluğu yenip cumaya gitmeye çalışıyorum şu an hala yorgunum ama inanıyorum inşallah o mezara girmeden Allahın rızasını kazanacağım inşallah hepimiz kazanırız
Valla kardeşim emin ol şuna o bunalım dert sıkıntı ruhumuzun daralması sırf namaz kılmadığımız için oluyor dinden uzak olduğumuz için oluyor boşluğa düşme o daha kötü inandığın bir şey olsun hayatında oda Allah olsun boşluk inançsızlık ot gibi yaşamaya benzer
Doğru diyorsun abi amaçsız sebepsiz yaşamaktansa bir amaç için yaşamak daha iyi en azından gerçek olsun veya olmasın cennetin varlığını bilmek bile insana huzur veriyor ve o yüzden inançsız olup öldükten sonra hiç olacağıma inanmaktansa inançlı olup öldükten sonra cennete gideceğime inanırım ona göre yaşarım daha iyi. Allah affetsin daha önce bir kaç kere intihar etmeye bile kalkmıştım hatta kolumda son deneyişimin izi bile var. Dayanamıyorum artık diş teli taktırıp çene ameliyatı olmam gerekiyor dişlerim çok düzensiz çenemde çok yamuk sürekli ağrı yapıyor sürekli çıtlıyor sürekli uyuşuyor konuşurken bile harfleri yutuyorum çenemin yamuk olduğundan dolayı ama düzelttirecek imkanımız yok diş teli 15 bin lira ameliyat desen 80-90 bin lira nasıl verelim ben ömür boyu bu ağrılarla dayanamam bu hayat bana zulüm resmen yaşadığım her gün intihar etmediğim için kendimi şanslı hissediyorum artık tek umudum bir gün iktidarın değişmesi daha akıllı insanların gelip ülkeyi düzeltmesi ve benim sağlığıma kavuşmam
Kardeşim tabiki öyle bi amaçsız yaşamak saçmalık şöyle düşün inanmayıp yaşarsan hiç bir şey yapmassan birde inançla yaşarsan cennet ya gerçekten varsa ne kaybedersin intihar konusuna gelirsek o bir çözüm değil korkaklık acı mı çekiyorsun git üstüne sıkıntımı çekiyorsun git üstüne senden üsttekilere değil senden aşşağıda senden daha kötü olanlara baka durumu ben Avrupa gibi biyerde dişçi bulamıyorum kafamı duvarlara vurduğumu biliyorum ağrıdan hayat gerçekten kolay değil ama ne yapcan kardeş bi şekil yaşıyoruz işte insan olman başkasına mutluluk vermen bile yeter mutlu olmana birde böyle dene
Doğru söylüyorsun abi insan düştüğünde değil ezildiğinde değil umudunu kaybettiğinde kaybediyor asıl. Şöyle düşünüyorum abi dinler gerçek değilse bile ben inancımdan ibadetlerimden bişey kaybetmem ama ya dinler gerçekse de ben inançsızsam o zaman çok büyük sıkıntı o yüzden ben yine inancımı koruyayım garanti olsun hem inancımı kaybettiğim zamanlarda oldu bu intihar mevzusu şimdi inancım var ve inancım sayesinde umudum da var cenneti düşünüp hayal ediyorum eskiden kaybettiğim yaşama sevincimi de geri kazandım ama sağlık sorunlarım yine beni çok etkiliyor belki Allah bir kapı açar diye bekliyorum. Doğru diyorsun abi avrupada sağlık sektörü sıkıntı paran olsa da adam akıllı hizmet alamıyorsun sağlık bir de pahalı yine türkiye güzel devlet hastaneleri bakıyor ucuza sigortayla ama 2-3 hafta sonraya en erken randevu veriyor doktora gidiyorum çoğu doktor baştan savıyor iyileri de var tabi ama onlarda yorgunluktan gerginlikten işine çok odaklanamıyor birde ameliyat ve diş teli masrafları çok pahalı ben her gün ağrıyla uyuyorum ağrıyla uyanıyorum pahalılıktan ameliyat olamıyorum. Bazen diyorum keşke bende avrupada doğup büyüseydim diye en azından tedavimi türkiyede gelip yaptırabilirdim. Neyse zaten iki günlük dünya o yüzden anı yaşamaya bakıyorum birde bazen öbür dünyam için bişeyler yapıyorum birde sormayı unuttum abi siz nerdesiniz avrupadan
Bugatti Veyron
Hı🙄🙄🙄🙄
Hı diye bi araba mı var dıdnkd
Range rover😎😂😂
Güzel tercih jfjdjdkdkf
Heeee
Tofaş