Evim metroya 7dk yürüme mesafesinde arabamı satmalı mıyım?

Evim metroya 7dk yürüme mesafesinde arabamı satmalı mıyım?

Metroya yakın oturuyormuşsun bence yaşanır ve arabanı satabilirsin bu şehirde metronun ulaşmadığı yer yok gibi sadece Yenibosna'dan Beylikdüzü'ne kadar yok oraya da metrobüs var o yüzden bu pahalılıkta başka değerlenecek bir şeye yatırım yapabilirsin veya satmayıp binmezsin kendi kendine değerlenir.
Metroya yakın oturuyorsan her yere ulaşımın kolay sayılır. Ama metronun olmadığı yerlerde var. Mesela Beykoz'a gitmek istersen eziyet çekiyorsun. Ama kilit noktalarda metronun olması gerçekten muazzam işe yarıyor. Bu yüzden metroya yakınsan arabaya gerek duymazsın bence.
Benimde evim metroya 5 dakika ama akşam vakitleri şart oluyor. Sonuçta metro her saat olmuyor ve yaşadığım yer Anadolu Yakası, Avrupa Yakasına göre daha az metro var.
metro 00.00 a kadar var o saatten sonra napıcaksın
martı scooter ile gidebilirsin.
ne işi
Arabanı satma ama eğer işlerin için de metro yeterliyse metro kullanarak yakıttan baya tasarruf edersin. Hafta sonu gezmeye tatile giderken arabanı kullanırsın
Cevap
27Cevap
İstanbul gibi bir şehirde araba kullanmak saçma... Bu yaz İstanbul'a geldim. Daha memleketin girişinde sabahın köründe trafik karşıladı. Bu şehire katlanmak bile zor diye diye gitmem gereken yol 15 dakikayken 1.5 saatte gittim.
İstanbul'da trafik yoğunluğu çok olduğu için metro, Marmaray, metrobüs vs çok mantıklı ulaşım araçları. Daha kısa sürede ulaşman mümkün.
Arabasız olur fakat motosikletsiz olmaz diyenlerdenim. 😁
İstanbul gibi Bir yerde araba çok şart dehil bence. Her türlü ulaşım var. Ama araba durduğu yerde vergisi felan çok oluyursa sana göre sat altına çevir. Gezmeye memlekeyine giderken lazım olursa satma
İstanbul'da en sevdigin özellik arabasiz cok güzel bir ulasimi olmasi. Türkiyenin her yerinde olsa keske. Istanbulun trafigi gercekten cok dolu😅
En guzeli otobus metrodur kasko sigorta mtv derdin olmaz alkollu binsende cevirmelerden korkmazsin toplu tasimada... mazot ve benzini saymiyorum bile...
Metro büyük kolaylık. Ama arabada şart. Gece bir hastakık durumunnolsa lazım. Her yerede metro ile gidilmiyor
İstanbul’da toplu taşım kaynaklarını kullanmak özel araç kullanmaktan çok daha iyi bence çünkü İstanbul’un malum feci bir trafiği var
Bn yasamayanlardanim pandemi oncesi ve sonraasin da toplu tasima hic kullanmiyordum
sebeb
Konfor rahatlik vrken neden kendimi rezil ediyim
Küçük şehirlerde araba şart çünkü toplu taşıma araçları minibus otobüsten ibaret ilçeye bile rahat gidemiyorsun. İstanbul'da ise araba dert bence
Bazı yerlerde şart ama metro tercihim oldu İstanbul'da yaşadığım yıllarda
Şart değil aksine toplu taşıma daha mantıklı. İstanbul trafiği çekilmiyor
İstanbul'da araçsız yaşanır aynen. Başka illerde çok zor.
arabaya öyle alıştım ki kesinlikle özgürlük. ama avrupa yakasına veya kadıköye giderken metro, marmaray tercih edebilirim. o da ekomik ve trafiksiz olmalarından kaynaklı. soruna gelirsek metroya 7 dk ise güzel bişey bu. satarsan senin için ulaşım zorluk oluşturmaz
Her yere metro ile gidemiyoruz sonuçta dışarıya çıkıyoruz geç dönüyoruz önemli bişey oluyo gitmemiz gerekiyo acilen bende satacaktım sonradan vazgeçtim
arabanı satıp değerlendirmelisin İstanbul'da çokta arabaya ihtiyaç yok malum trafiği biliyoruz.
sahile nasıl gidicem
nerde oturuyorsun bilemem ama yine gidebilirsin
araba candır. benzine indirim gelecek akşama yarın fulleyeyim depoyu. gitti mayış gene
benzin çok ucuz mazot pashalı
Bence büyük şehirlerde metro olmasa hayat durur. Araba elbette şart ama sadece metroyla da yaşanır bence.
Çok büyük sıkıntı kalabalık orada ayrı bir güzellik işte
Arabani satma alamazsin
togg çıkınca ucuzlicak araclar
Tabi canim :) toqq bedava verecekler audi wolswagen tr de batacak demi. Togg 40 ile 50 bin dolardan asagi piyasaya surulmez. Yinede sat sen subatta kendi dizini degil disini kirarsin
Hayır metroyayla gidemeyeceğin yerlerde olucak
reis heryere metro yaptı
00.00 den sonra hastaneye acile gitmen gerekiyor
Yaşanır cok da guzel yaşanir
İkisi de çok zor oldu
Ben yasamam ama tabiki yasanir
Araba şart sürekli kalabalık stres nedeni
İstanbul'da araba başa bela
İstanbul'da yaşanmaz. İsterse uçağın olsun.
Gezdiğin yerler metro güzergahında ise
İstanbul'da araba büyük dert uzun yol için iyi
Metroylada yaşanır
Aracini kesinlikle satma yenisini Almak zorlasti
Olabilir
Araba yük
araba şart
Yokk asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?