15 km yi 3 saatte gitti bu kız 😥😥😥😥😥😥😥
İstanbul'da trafikte toplu taşıma mı, kendi aracın mı?
15 km yi 3 saatte gitti bu kız 😥😥😥😥😥😥😥
Aracım yok o yüzden bilmiyorum hangisinde daha fazla sinir krizi geçiriyorsunuz? Aslında asıl sorum bu 😄
Gitmek istiyorum bu şehirdeenn
Eskişehir'de şehir merkezinden uzakta bulunan üniversiteye arabamla giderim. Arabayla gitmediğim zamanlarda günde 2 tramvay ve 2 otobüsle gitmek zorunda kalıyorum. İkametim bayağı uzakta. İstanbul'da yaşıyor olsaydım metro, Marmaray ve metrobüs kullanırdım. Arabam dur kalk trafiğinde çabuk hararet yükseltiyor, yaptırıyorum aynı sorun 1 hafta sonra tekrarlıyor.
Keşke her yerde metrobüs ve Marmaray olsa idi. Maalesef otobüs kullanmak mecbur
İstanbul da yaşıyorum. Tek isem mutlaka toplu taşıma kullanırım. İş giriş çıkış saati İstanbul'da araç kullanmak zulüm. Allah'tan iş yerim 10 dk mesafede ve trafiksiz yolu var. Bu bakımdan çok şanslıyım. Kadıköy e giderken metro kullanırım. Eminönü Fatih Beyoğlu Beşiktaş için vapur ve metro kullanırım. Diğer yerler için Marmaray tercih ederim. Yakın ilçelere kendi aracımla giderim
Okuduğum bana göre en mantıklı yorumlardandı
Teşekkür ederim hepsinden önemlisi yola çıkmadan önce maps den trafik durumuna mutlaka bakarım. Ona göre güzergah belirlerim kendime. Saygılar 🙏
aman ha araç edinme. toplu taşıma ile git.
bu şehirde araç kullanırken sinir sisteminiz alt üst olur. dün önüme bir kadın atladı. inanın zincirleme kazaya neden oldu. aniden fren yapınca arkadaki araçlar bana çarptı. basitçe "özür dilerim dalmışım" dedi gitti kadın. olan bize oldu.
Ben de trafikte çılgına dönüyorum. Zaten araç almam mümkün değil. Sürücü olsam belki kasten ezmek bile isteyebilirim o kadar yıpranıyorum ki anlatamam. Memleketim Zonguldak orada araç kullanmak çok rahat sürüş açısından aslında bol yokuş ve virajlı ama trafik hiç hatırlamıyorum.. .
O kadını samarlamak lazımdı kadın sürücüler yapsalardı
Geçmiş olsun çarpadabilirdiniz sonra al başına belayı
Cevap
21Cevap
İstanbul'da bence her ikisi de ayrı dert ama trafikte saatleri geçirmektense toplu taşıma daha hızlı. Keyifli günler..
İşe kendi aracım ile gidiyorum. Marmaray veya metro yakından geçse onu tercih ederdim. Zaman herşeyden değerli
Kesinlikle
Arabam yok maalesef aldığım maaşla da hiçbir zaman alabileceğimi sanmıyorum mecbur toplu taşımaya talim ediyoruz ama şu da bir gerçek İstanbul'da çoğu zaman toplu taşıma daha avantajlı oluyor ozlellikle metro ve metrobüs çünkü İstanbul'da korkunç bir trafik problemi var.
Kendi aracımla gidiyorum, toplu taşıma çok zor ya
Kendi aracım. İstanbul'da otobüse binmek benim için ölüm olur. Cidden kalp krizinden ölebilirim😂
Araba kullananlar da aynı şeyi söylüyor ama
Günde 4 saatim trafikte geçen biri olarak en güzeli metro, metrobüs, tranvay
Her yere gitmiyor ki
Hergün anaadoludan avrupaya geçiyorum. Muazzam bir duygu😂
Kışın toplu taşıma ideal de yazın hiç çekilmiyor bee.
Her türlü dayanamıyorum
İstanbul içine ve Anadolu yakasına gideceksem metrobüs tramvay kullanıyorum kısa mesafe ve şehir değiştireceksem arabamla
Her yerde kendi aracim diyorum
Trafik tikansa bile klimami açarim bakarim yoluma
Bu yaşta araban varsa eğer kendi paranla aldıysan helal olsun
Kendi paramla aldim tabi durumum iyi şükür
Hayırla kullan mesleğin ne?
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Kendi aracın bea otobüslerde metroda sürünmek olur mu hiç öyle
İstanbul gibi büyük bir Şehirde toplu taşıma kullanmak daha mantıklı
Trafikte araçta yol almak eziyet iskence
Sürmek daha zor diyosunuz
Kendi aracım ve trafik derdim de yok 😎
Yürümek en mantıklısı...
Toplu taşıma daha hızlı 😂
Biz buna trafuck diyoruz.
Kendi aracı olmalı insanın
Her zaman kendi aracım
Hahaha çok normal burası İstanbul
Güncel için mi yazdın 😪
Hahah tabiki iyi bare tek değilmişim
Yürüsem hemen hemen aynı sürerdi tabi o kadar yol yürünmez canın çıkar. 16 milyon öyle bi kere bence nüfus kesinlikle 16.000000 da değil
Valla uzak bir yere gideceksen trafiksiz vakitlerde gidiyorum eğer öyle yakın yerlere gidiceksem de metro kullanıylrorum
Gideceğim her yerde metro, metrobüs olsa ben de öyle
Olmadığı yere zaten araçla gidiyorum o zaman da biraz geç çıkıyorum evden çok sıkıntı yaşamıyorum o yüzden neyseki varabilmişsin
Döndüm bile canım çıktı 😂😂
Tamam arabanız var bizim yok ama siz benim yaşımda çok rahat alabiliyordunuz bu gençlik napsin he 😄
Ablacım bende kıl payı ile kurtardım ben aldım zam geldi kısa süre sonra
Ne güzel ben 23 24 de alabildiğinizi varsayarak söylemiştim:)
Yok yahu nerede 28 yaşımda aldım
İyi bile almışsınız o yaş da gayet erken ben o yaşımda bisiklet anca alırım tabi işin şakası bisikleti napiyim😄
Alırsın ablacım alırsın merak etme bi şekilde alıyosun kafaya koyunca
İnşallah
Metrobüs en iyisi
Her yere metrobüs var dimi 😂
İyi misin her yerde metro metrobüs ne gezer. Olsa kim otobüs kullanır?
Bence toplu taşıma İstanbul'da
Blabla car yapıyorum ben
Aydın... kendi araçım
Kendi aracim
Motorsiklet 👍👍
Toplu taşıma
Normalde araba ama trafik olursa çekilmiyor
Haydi kalk gidelim bu şehirdennn
Gidelim nereye 😂😂
Anadoluyaa
Toplu taşıma
Yürümek