Ben silah seçersem eğer luger p08, karabiner 98 kurz ve s&w model 500 6"
Araba seçersem ferrari 250 gto, rolls royce phantom 8 ve mercedes 600 pullman veya hitler in makam arabası vardı grosser mercedes ondan.
Ben silah seçersem eğer luger p08, karabiner 98 kurz ve s&w model 500 6"
Araba seçersem ferrari 250 gto, rolls royce phantom 8 ve mercedes 600 pullman veya hitler in makam arabası vardı grosser mercedes ondan.
Elbette 3 arabayı seçerim silahla külahla işimiz yok. Benim için ekol olmuş araçlar seçerim ama mümkünse yakıt ve vergiler de ömür boyu ücretsiz verilsin😃 önce hayalim olan bir gün mutlaka bineceğim diye iç geçirdiğim profilimde de yer alan Audi Rs6. Bu araca bayılıyorum hem Station Wagon olup hem de güçlü olması tasarımı müthiş yenilendikçe de daha yakışıklı oluyor. Şimdi tutkuyu bir kenara bırakıp kendimi yükseklerde hissettirecek ve gücüyle de hayran bırakacak yine tasarımına hayran kaldığım kapı sesiyle bile beni etkileyen bir Suv olan Mercedes G serisi ikinci aracım olur. Son olarak ise baba arabası dediğimiz premium, uzun ve heybetli görünen Mercedes S serisi. Bu 3'ü ile ömür boyu yaşarım hiç satmam milyon km olsunlar sorun yok.
3 arabayı seçerdim. 2.0 litre altı (işitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle 2.0 lt ve üzeri büyük motorlu araç kullanmam yasak) Hyundai i20 N, orta kasa Renault 9 Broadway, Ford C-Max Titanium X (2008-2011)
Bir gun çok zengin olursam sana müzelik broadway verecem hocam:)
Cevap
0Cevap
Silah keleş 😂 araba supra possat rence rover
Rence sen konuşma🤦♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?