AUDİ
MERCEDES
BMW
VOLVO
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir türün bugünkü durumu anlaşılmak isteniyorsa atasına bakmak gerekir, burada atasıyla dedesiyle kendini her devirde hala ispat eden ve edecek olansa, mercedes olacak, diğerleri kendi çaplarında iyi olabilir ancak bu marka yüzyıldır kendini ispat etmiş, ortaya koymuş, atasıyla dedesiyle, genciyle yaşlısıyla hala yollarda olan bir araçtır, bu da bu markanın kalitesini diğer hepsi karşısında ortaya koymaya yeterdir.
Cevap
41Cevap
Mercedes alırdım; ama Renault motorlu modelleri hariç.
Bugatti
Alabilecek gücüm var , Mercedes'im vardı diğer kullandığım araçların yanında güven hissi veriyor. Birde Opel Insigniam vardı baya yakışıklı ve keyifli bir araçtı
hepsi güzel audiye aşığım ama bi mercedesin havası hepsini tokatlar😵💫 hayalim 4x4 ama şirketin önünde mercedesten inme hayali de aklımı karıstırdı😵💫
BMW bütün arabaları döver özellikle m serisi yarış için üretilmiş bir araba. Dünyada bir numaradir. mercedes teneke binilmez.
BMW mi? Neden hep kaza yapanlar patlayanlar BMW?
@Coollife01 kim kaza yapıyor abi hızdan yapiyorlar. O kadar hıza çıkarsan riski göze alırsın. Teneke Mercedes mi o kadar hiza çıkıyor
BMW nin en güçlüsü 627 HP ile M5, Mercedes'in ise GT 2 ve GT 63 715 HP, BMW fiyat olarak mercedesten daha avantajlı , mercedes biraz daha pahalı. Mercedese keyif için binersin. BMW ye hızlı yaşıyorum imajı vermek için. Biri banliyolarda yaşayan asiler için diğeri ne istediğini bilenler için üretiliyor. Kuzenimde 3 ve arkasından 5 vardı. İkisiylede kaza yaptı. Sonra E350 aldı kaza yapamayınca sattı. Efsanelerden BMW 3.25x olurken Mercedes E190 2.5 Evo efsane olmuştur. İkisinin bugünkü satış değerine bakarsan soruyu çözebilirsin.
Mercedes yaw he ilgisi var volvo dayankligi var bmw kizlarin hastaligi var ama audi bi baska tabiki
Şu an Volvo kullanıyorum, volvo'dan devam edeyim bari.
BMW bana hep cazip gelmiştir. Bildiğimden değil ama seviyorum.
Bunların hepsi oyuncak
Ben klasik severim
Gerçek araba tutkunları klasik sever
Toyota Corolla hybrid yeterli olur benim için böyle şeylerde gözüm yok
Volvo alicak kadar param olsa büyük ihtimalle çok hızlı giderim Arabaya da güvendiğim için biliyorum ki sorun olmaz Volvo alırdım param olsa
çok param varsa mercedes , orta hallıysem volvo alırdım
Fotodaki modellerle sınırlıysam BMW yi alırdım, ama markaların tüm modellerini seçebilseydim tercihim değişirdi.
Lüks & konfor ve diğer aradığım bir çok özellik Mercedes'te fazlasıyla mevcut.
Volvo ve Audi arasında kararsız kaldım
son kuruşuma kadar Mercedes elbette
bmw yi e60 için seviyorum
BMW hastasıyız dedeee
VOLVO veya BMV den şaşmam
Alacak paran var ve hiçbirisini almam
Audi A3 almak isterdim
Merce.
Audi ki var zaten hiç birinin yerini tutamaz
Bmw’yi alırım
Suv tarzı seviyorum… 🙃
Resimdeki modelleri ise m8 eqs almam