Fiat 500 ailesi istiyorum ama dandik deniyor. Volvo C30 da manuel. Araba öneri yapın lütfennn bütçem max 350 k
ya da bu araçları kullanan arkadaşlar yorum yapın 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fiat 500 ailesi istiyorum ama dandik deniyor. Volvo C30 da manuel. Araba öneri yapın lütfennn bütçem max 350 k
ya da bu araçları kullanan arkadaşlar yorum yapın 🙏🏻
Volkswagen Polo, Seat Ibiza, Ford Fiesta, Opel Corsa olabilir.
Cevap
5Cevap
Otomatik vites araba istiyorsan alman veya uzakdoğu arabalarına yönelmeni öneririm
Hyundai alacaksan Tuscon elite plus alacaksın Hyundaiden bir tek o alınır bence ben memnunum
@Zeynepandcookie hyundai'den bir tek o alınır değil yanlış bilgi i20-i30 larda çok güzel araclar tucson onlardan daha güzel olabilir ama suv modeli olduğu için her bayan kullanmaya cesaret edemez
Ben gayet kolay kullanıyorum ama haklısın çok büyük ve geniş herkes cesaret edemez ama alınınca paşa paşa kullanılıyor 😅
@Zeynepandcookie sen kullanıyorsan helal olsun bravo 😊 herkes sen gibi olamaz ben o yüzden soran arkadaşa hb modelleri önerdim bana kalsa tabi tucson derim
alma bekle paranı gram altına yatır biraz sabır ile daha iyi şartlarda araç alırsın ama epey sabretmelisin en az 2 yıl
Kendin icin bakiyorsan, Toyota Yaris bi göz at.
c30 iyi arabadır. kullanmadım ama kullananlar memnun ben mbciyim.
mercedes benz a 200
O paraya anca Tofaş alırsın 😎
Kötü Tofaş bile 350 bin olduysa vay halimize
@Limonlukekjuice evet
Evt canım 350 bin bütçeyle düzgün araba alacaksın Başka ne istersin¿ Buzlu kahvede al mantıklı ol aşko😅
Bmw 1 serisi veya wv golf e ne dersin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar