Arabalar 350 bin TL bütçeye mantıklı otomobil önerir misiniz? öyleebirisiiste Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 350 bin tl en mantıklı otomobil önerir misinz Güncellemeler+1 yıl Heee olur 30 km her gün işe git gel bakalım soğukta sabahın 5 inde 350 bin TL bütçeye mantıklı otomobil önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Arabalar konusunda 609 cevap paylaştı. 3 kurus paran var ugrasma araba almakla. Arabanın vergisi, sigortası, bakımı, benzini tamiri.. vs dünya para. 0 3 Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl Arabasız oluyor mu sanki Yorumla aerolite +1 yıl Gayet te olur. Hele İstanbul'da araba büyük sıkıntı. Trafik, park yeri... vs Yorumla aerolite +1 yıl Ben 16 yıldır Honda jazz kullanıyorum. İyi araba. Ama smart forfour da çok iyi arabadır. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ford fiesta olabilir. Ben kullanıyorum güzel araba 0 1 Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Pollzmxncb Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl 350 ye çok fazla mantıklı araç önerilir de sen önce nasıl bir şey istediğini söyle. 0 0 Yorumla
angeldensetsu45 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl tofaş 0 2 Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl Hahahaha Yorumla angeldensetsu45 +1 yıl komik mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Varsa golf 0 14 Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl Golf yok artık o paralara ya poloo var ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da iyi Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl Hyundai i 20 ler nasıl 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk temizi zor bulunuyor ama güzel araba Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl Var yaaa 50 bin 60 bin km de 1.2 ama Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl 1.3 120.000 150.000 arası da var bilemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.2 napıyon knl çok zayıf motor 1.3 1.4 1.5 varmıyor hatırlamıyorum ama 1.6 ya kadar normal Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl Başka araba yokmu uaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiestalar güzel Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl Aa doğru yaaa ben gidiyorum yarın fiesta almaya karamel rengi 😍😍😍 Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl Savolasınn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komisyon gönder öyle saolla olmaz Yorumla öyleebirisiiste +1 yıl Jsskdjskjsjsj uyuyom ben yaaa jsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjsjsjs uyu uyu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
3 kurus paran var ugrasma araba almakla. Arabanın vergisi, sigortası, bakımı, benzini tamiri.. vs dünya para.
Arabasız oluyor mu sanki
Gayet te olur. Hele İstanbul'da araba büyük sıkıntı. Trafik, park yeri... vs
Ben 16 yıldır Honda jazz kullanıyorum. İyi araba. Ama smart forfour da çok iyi arabadır.
Ford fiesta olabilir. Ben kullanıyorum güzel araba
Teşekkürler
350 ye çok fazla mantıklı araç önerilir de sen önce nasıl bir şey istediğini söyle.
tofaş
Hahahaha
komik mi
Varsa golf
Golf yok artık o paralara ya poloo var ama
O da iyi
Hyundai i 20 ler nasıl 🙄
Knk temizi zor bulunuyor ama güzel araba
Var yaaa 50 bin 60 bin km de 1.2 ama
1.3 120.000 150.000 arası da var bilemedim
1.2 napıyon knl çok zayıf motor 1.3 1.4 1.5 varmıyor hatırlamıyorum ama 1.6 ya kadar normal
Başka araba yokmu uaaa
Fiestalar güzel
Aa doğru yaaa ben gidiyorum yarın fiesta almaya karamel rengi 😍😍😍
Savolasınn
Komisyon gönder öyle saolla olmaz
Jsskdjskjsjsj uyuyom ben yaaa jsjsj
Sjsjsjs uyu uyu