Durdurken Debriyajı tam basmayın birden hızlı frene basıyorum. Her kalkdığımda arabayı 1 almam gerekiyormuş ikiye alırken debriyaja tam basıp ikiye almam lazım ben daha önce hiç bilmiyorum koltuğa bile ilk kez oturdum dün ilk olmasına rağmen iyiyken bu gün bir kez stop ettim l park ederken direksiyona bayağı dönerdik geri geldik kafam karıştı hocada iyi ama biraz sert öğretmeden bunu yapıcaksın diyor bir yardim edin ne yapayım normal mi video izlesem kafam karışır mi geri giderken boşa alıp arkaya mi öne mi getiriyorduk?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorun bende de var vites değiştiririken debriyaja basmayı unutuyorum genelde, debriyaja tam basma sorunum varr bugün 4 . Derse girdim ama ilk derse göre oldukça değişim olduğunu hissediyorum ben vidyo da izledim ama kafamı karıştırmadi hocanin sert olması saçma biraz hata yapmayacak olsan bile yaptırır kendin pratik yapmayı dene araba mevcutsa
03 Yorumla
Soran+1 yılYani bilmiyorum telefonla uğraşıyor bir kere diyor yap diyor bunu yap 2 ye getir. heyecandan sinyal vermeyi unuttum. ikinci hemen l park yapmamı bekliyor duba burada ileri git şunu yap ben bilsem zaten yaparım. Benim ikinci dersim bu gün sağ seriye geçtim sol şerit ileri geri sonra 2 ye atmayı l parkı yapmaya çalıştım. Haftaiçi olduğu için arabada yok ise gelip geliniyor.
Cevap sahibi+1 yılHadi ya üzüldüm senin için benim hocam gerçekten çok iyi. İdareyle konuşup hoca değiştirme imkanın var mi
Soran+1 yılHoca kötü değil ama iyide değil yanında istediğim hareketi yapamıyorum anlatmıyor mesela park ederken burdaki dubayi az görücez içeri gidicez bana anlatip benden beklese yapmamı bilmiyorum ilk gün daha iyi sürüyordum bu gün istop ettirdim iki kere sinyali unuttum hocaya da diyemem ki başladı gelsin istmeiyrium diye
En İyi Cevaplar
+1 yılSol ayağın sürekli debriaja basmaya hazır olsun, sağ elin de sürekli vites değiştirmeye hazır olsun. Bunlar pratik ile öğrenilecek şeyler ekstra ders al madem. Ayrıca tabiki de boş konumuna getireceksin vites geri vitese ışınlanmaz ya? Bi de araba tamamen durmadan geriye takma cart diye bi ses duyarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılDün ikinci dersimdi işte normal değil mi ilk yakalayabilirim ilk hemen park etmem beklenemez yavaş yavaş öğrenicez ınşallah vites değişirken debriyaja tam basmam lazım. Düşürmede debriyaja basıp bekleyip yava s frene basmam lazım ben tam tersi
- +1 yıl
Vites harici debriaja basma, arabayı kaldırırken özellikle yokuşlarda yarım debriajda gaz ver araba ilerlemeye başladıktan sonra debriajdan yavaş yavaş ayağını çek. Yarım debriajda iken araba asla stop etmez ve tork düşeceği için patinaj çekmez. Hiçbirimiz anamızın karnında öğrenmedik stop ettirdin diye canını sıkma ben ilk 2 gün kaç defa stop ettirdim hatırlamıyorum. Alıştıktan sonra hepsini otomatik yapıyorsun zaten.
Soran+1 yılEvet debriajda biraz sıkıntı var şansıma bu gun de kursum yok gittim geri geldim evde oturum videodan anlamaya calısıcam. Birde ben de heyecan olmasa yapicam. Mesala yan aynaları düzelticem arabayı calistirmamisim. Birde ben arabayı kullanmayı bilmiyorum hayal bile edemezdim hoca arabayı geliştir diyince hemen çalıştırdım sola geç bunu yap bunu yap diyor anlatma yok
- +1 yıl
Istersen yaz bana bu tür detayları anlatayım 3 yıllık şöförüm bi faydam olur bakarsın
Soran+1 yılYok yaa teşekkür ederim böyle iyi
- +1 yıl
Tamam sen bilirsin sorun yaşarsan burdan da cevap veririm
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılİnternetten araç kullanma videolarına bakın veyadda bi erkekle birebir konuşun
039 Yorumla
Soran+1 yılHocam sadece bunu yap diyor baskada bir konuşmamız yok o diyor ben Tamam hocam bu kadar ders anlatımı yok gostermeis yok internetten video izlemem lazım yarın üçüncü günüm bakalım böyle olursa sınavı geçemem çözüm bulmak lazım
- +1 yıl
Bak arabaya oturdun emniyet kemerini taktın sonra aracı boşa aldın çalıştırdın aracı çıkacağın yöne sinyali verdin debriyaja tam bastın 1 e taktın bir ayağın debriyajda biri frende frenden çekip yavaşca gaza basarken aynayı yokluyorsun ve debriyaj gaz orantılı bir şekilde indirip kaldırıyorsun devamı özelden 😂
Soran+1 yılHahaha valla anladım yaa. simdi benim boy kısa koltuğu sırt tarafı ayarlamam aynaları ayarlamam biraz zaman alıyor bu gün arabayı çalıştırmadan aynaları düzelmeye başladım hoca diyor ne yapıyorsun bende dedim biliyorum hocam bakıyorum nasil yapsam diye 😂Işık yanana kadar anahtarı çevirip aynalara bakıp sonra el adını unuttum onu indirip ayağım debriyaj ve frende olması lazım kalkarken anahtarı çevirip frenden yavaş kaldırıp debriyajida kaldırınca araba gidiyor zaten
- +1 yıl
Sizin o hocayla imtihanınız var ve araçlardan çok çekeceğiniz galiba
Soran+1 yılHoca benden bıktı ben hocadan aslında bir şey yok yani yaptiklarim şeyi yapmasam güzel araba sürücek düz yolda sıkıntı yok vitesi ikiye atarken debriyaja az basıyorum değirmende frene çok basıyorum ama ne yapayım hocada anlatmıyor
- +1 yıl
Bence birinden rica et çevrenden öğretsin
Soran+1 yılHafta sonu abimle babam cakistiricak ınşallah bakalım sonum ne olacak
- +1 yıl
Korkarsan anca vitesi alırsın korkma ölüm yok sonunda
Soran+1 yılVitesi almaktan ya da başka bir şey den değil hocadan korkuyorum. Odun gibi şunu yap bunu yap diyor başka bir şey yok anlatmak yok
- +1 yıl
Gel ben sana öğreteyim
Soran+1 yılNasıl öğreticen 😊Seninle de papaz oluruz
- +1 yıl
Yok be ne olacak bi kahve ısmarlarsın anlaşırız gider
Soran+1 yılÇok sağol videodan anladım ben 😂😂
- +1 yıl
Çok cimri olduğun ortaya çıktı
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Sen bana öğret ben sana kahve ısmarlayım 😂
Soran+1 yılYok ya şu an öğrenemeye ihtiyacı olan benim. kahveyide ısmarlarız heralde ben sevmem birine bir şey aldırmayi
- +1 yıl
Ama cimri çıktın ben nabayım ya
Soran+1 yılNe cimrisi yaa ehliyet alayımda benden herkese yemek içmek eğlence benden 😂😂
- +1 yıl
Bana yazsana özelden 20 yorum olmuş 😂
Soran+1 yılHahah sohbet etmişiz bildiğin 😊
- +1 yıl
Baya sarmış bunu özeldende devam ettirmeli bence 😄
Soran+1 yılYok yaa hesabım bile yok yaşım adım saçma öylesine kulalniyorum yazmasam daha iyi
- +1 yıl
burada o kadar muhabbet sarıyor özelde bilmiyor sen yaz ginede 😂
Soran+1 yılYok yok böyle iyi 😂😂
- +1 yıl
Sen bilirsin 🤭🤭
Soran+1 yılSohbet için teşekkür ederim 😂🤭🤭
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim sohbet için 🤭😊😊😊
Soran+1 yıl.😊😊
- +1 yıl
Ama bu böyle olmaz ki
Soran+1 yılYine ne yaptım ki 😄
- +1 yıl
Durduk yere bitti güzelim muhabbet ya
Soran+1 yılÇok mutluyum ikinci gün daha kötü geçmişti bu gün daha iyi sürdüm hocaylada konuştum valla ne desen bana guzel söz gelir
- +1 yıl
Ama hala kim olduğunu bulamadımk 😂
Soran+1 yılboş ver bulma böyle iyi 😊msj atardimda hesabim yok oylesine
- +1 yıl
Bence muhabbet ederken seni tanıyacağım için yazmıyorsun 😊
Soran+1 yılNiye tanısan ne olur bunda başka bir anlamı yok
- +1 yıl
Nasıl derse
Soran+1 yılTeşekkür ederim byy
+1 yılBazı hocalar öyle ama bizim iyiliğimiz için kızıyorlar.
018 Yorumla
Soran+1 yılKızması sıkıntı değil ama ben bilsemde yapmasan neyse de ilk kez arabaya binen ilk kez park yapan birine daha öğretici olsa yapabiliyorum korkunca yapıyorum ama eve gelince unutuyorum çünkü anlayarak amacı bilmeden yapıyorum sırf hoca dedi için yapıyorum
- +1 yıl
Ya onlar alışmış yanlış bir direksiyon, yaya çıkarsa, araba birden çıkarsa frenliyorlar yanlış yapınca telefonla oynayan çok, benim hocam az oynardı o da konuşurdu falan. Ama çoktan aldım ehliyeti para yatıracağım alacağım.
- +1 yıl
Hocam iyidi ya, hoca konusunda fazla bir sıkıntı yaşamadım vede sürüşümü bağzı hocalar çok beğeniyordu.
Soran+1 yılBende güzel sürüyorum dediğim gibi debriyaj cok basmıyorum frende az basmam lazım sıkıntı var fazla gaza basıyorum hızlanıyorum ama ben ilk kez arabayla uzaktan yakından alakam yoktu bilmiyorum hoca öyle bağırmıyor kötü diğil ama anlatmıyorda konuşmuyorsa tek yapmam gereken şeyi diyor o
- +1 yıl
Ya o zaman video izle evde ayak haraketi çalış araba sürüyormuş gibi yap çılgınlar gibi, yani YouTube'da, instagramda bile var. Aç bak nasıl yapılıyor, aracını, kursun araçlarını öğren, trafiği izle, 🙂, kendi kendine çalıştığın şeyleri yap, kurala, hız sınırına uygun sür. Sağ şeritten devam et, derse sola geç sinyalini yak yavaşça direksiyonu azcık bük yavaşça geç. Sağına soluna bak, kontrollü sür, açıkcası babamdan, kardeşimden daha iyi, kontrollü sürüyorum. Ergenler hariç heycan herkezde var. 60-70 yapıyordum bazen en son. Sadece 3 vites arası git gel yeterli olur senin için, kırmızıda durunca vites 2 ya da 3 te ise bire al sonra yükselt, 5 ileri bir geri mi vitesin, araba ne,
Soran+1 yıl22 yaşındayım heyacan normal yaa sonuçta ilk kullanısim ve araba markası arabadan anlayan biri değilim. Dediğin gibi video izleyeyim öğrenmeye calısıcam sadece bir ve iki vitesi yaptım en fazla 25 çıktım ortam da müsait değil trafik oluyor. ilk derdimde köpek geçiyor arabanın altına plastik vidon takıldı aniden yaya geçiyor karışık işmiş anlayarak sürmek lazım
- +1 yıl
Tabiki anlamak da lazım, kendini ver arabaya odaklan ki yapabilesin gözün yolda olsun, dalgın olursan sıkıntı mesala ben dalgınım ama kıl payı kurtuluyorum. 😃 Ben 3 ay sanayide çalışmıştım ama unuttum, bu sene tekrar öğrendim. YouTube'dan falan, tabiki kendini değil yayaları da düşünmek lazım, cam şişenin üstünden gidiyordum mesala, koninin köşesinden geçmeye çalışıyordum hızlı bir şekilde, bilerek mi koyuyorlar acaba diyordum, 😂 aslında kolay yaparsın ya. Ne kızlar sürüyor bir bilsen. Sor ya de ki arabanın markası ne. Hocana sor. Herşeyi sor. Yaşla alakalı bir durum değil ama dediğin konu, tamam zaten normal diyorum hatta ehliyeti alsan bile heycan yaparsın ustalar bile heycanlı, profesyonel olunca diyorsun ki kolay ama kaza anı ne yapacağın da önemli, kardeşim benden küçük kaza anınından kurtuluyor yanımda araba yattı yatacak kurtardı 😃 ergen çılgınlıkları, 😂 ben başaramam diye düşünüyorum, çünkü dikkatli sürüyorum. Benim de şansım yoktu trafikte ilerleme güçlüğü yaşadım ama olumlu oldu benim için. Evet ama sadece sözde kalırsa sorun yaşarsın. Dikkatli ol vede güzelce çalış. İstersen takip at ya da buraya yaz. Ama öğren bu işi her zaman lazım. Kolay aslında.
Soran+1 yılYaşla alakası yok mu bilmiyorum ama normal birinden daha fazla heyecanliyim hem çok istekliyim sürücek hemde bune çekilir mi diyorum bendede kardeşim gibi anı sürüsler var birden gaza basıyorum çok biliyorum yaa 😂 Hocayla bağlantımız yok kurstan sürme yerine kadar konuşmuyoruz dersteysen sadece şunu bunu yap diyor anlatma konuşma yok sinirlendiriyorum tamma çok diyor geçiyor geri beni koyuyor adamı delirticem ben ☺ Kaza zaten saniyelik ve acemiye bilmişmiş bakmıyor bence sürme şekline bakıyor çok görüyorum usta artık senelerce ürüyor ama çok hata yapıyorlar arabayı bagirtiyorlar vs Bilmiyorum ben öğreniminde hoca kızıyordu bana mi öyle geliyor birazda o yüzden l park yapıcaz ilk kez hiç bilmiyorum arkamda bor sürü insan öncede aynı şu dubaya bak geri gel arkadakiler izleyip gülücek diyorum yanlış yapsam kızar diyorum biraz samimi ve nazı geçen insel yardım etse daha iyi galiba ya da yarim hoca ya hocam ilk suruslerim çok bilmiyorum hatada yapabikriim mala anlatır gibi anlatın diyim😂
- +1 yıl
Bana da geveze diyordu, az kaldı ki kaza yapıyorduk, arkada araba geliyor şerit değiş diyor. 😂 Hocan erkek galiba 😃 ben de arada bir bağırtıyorum. 😂
- +1 yıl
Aldıktan sonra oh be iyi ki aldım diyor insan 😂
Soran+1 yılEvet erkek 😂Odun gibi duruyoruz işte bir sola daha git diyor o kadar öyle anlasiyoruz sola tekrar sola saga şu bollukta dur şunu yap arkayı kontrol et geç diyor ben aynadan bakıp sinyal yakmaya çalışyorum öyle değilmiş ilk sinyal sonra geçicem müsait olunca valla bu dersler inşallah hemen biter
- +1 yıl
20-30 gün galiba sonra sınav
Soran+1 yılBu gun üçüncü günün dersin 26 sında sınavım var çok erken yaa 😅
- +1 yıl
Ama çabuk geçiyor, bitiyor. Gün dediğin çabuk geçer. Yeni başlayan kızlar da bana soruyordu hocamısınız diye falan büyük gösteriyorum galiba 😂 kız yanımda iki büklüm oluyordu 😃 konuşunca titriyordu. Yazık ya, daha insanlar konuşmayı bilmiyor. Yabancı bir insan ile sınırlarını koruyarak konuşabilinir. Yaşlı dayılar konuşuyor falan 😂 eşlik ediyorum ama yüz vermiyorum, bırak beni küçük sansın diyorum. İnsan türü çok ama sen şu ehliyeti alsan, arabayı sürmeyi öğrensen güzel olacak.
Soran+1 yılAynen ehliyeti alabilsem. Bu gün hocayla konuşmayı deneyim en iyisi adamın yanında iki büklüm arabaya sürmeye çalışıyorum. Umudum gitti eski isteğinde yok yapamicagim diye sonra diyorum ne yaşlılar ne insanlar aliyor sen niye alamiyasin belki ilk haftayı geceyim yaptığım yanlışları öğreneyim haftaya daha iyi olurum ilk sınavda geçmem zor gibi aslında kullanmak kolay var bi hayalimiz
- +1 yıl
Geçenlerde biri yokuşta geri geri geliyordu adamın yaşı 40 var benden sonra alacak galiba dedim. Ben ilk sınavda hallettim işi. Ama halen acemilik var. 🙂
Soran+1 yılUfak tefeknhatalar olur bilemiyorum yaa ben ne olucam nasil sürmeyi öğrenicem bilmiyorum bu gün de kurs yokmuş gittim ızinliymis bir oh çektim sevindim en azında evde video izlerim öğrenmeye calisirim
- +1 yıl
Aynen bak öğrenirsin kolay kafana takma yeter.
+1 yılİnsan bazen olmadık yerde kaldırabiliyor
018 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kaldırabiliyor haci😂
- +1 yıl
Şşş çaktırma
Soran+1 yılAradigin ben değilim başkan 😃 Ben vites kaldırma dersindeyim abicim
- +1 yıl
O yüzden çaktırma dedim
Soran+1 yılÇaktırmıyorum sana kolay gelsin 😉
- +1 yıl
Sen de az değilsin
Soran+1 yıl😂😂bir şey demedim.
- +1 yıl
Çok şey dedin 😂
Soran+1 yılTmaam tamam 🤫🤫
- +1 yıl
Kafa dengisin
Soran+1 yılKafa dengiyimdir de boş ver ben anladım seni 😂😂
- +1 yıl
Neyi anladın😂
Soran+1 yılBilemem anladım işte birsey ler 😃
- +1 yıl
Meraktan çatlarım
Soran+1 yılboş ver dedim yaa neyse Byy Byyy 😀
- +1 yıl
Hayır ama ya lütfen
Soran+1 yılYok yok yolcu abbas ☺
- +1 yıl
Kendine iyi bak kanka
unutma yeterli
01 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan ve korkudan dolayı hocanın dediğini yapıyorum ama öğrenmeden anlamadan yaptığım için unutuyorum olucak ya alisicaz insallah
+1 yılAyağın alışır ilk günler ayağın bacağın ağrır
017 Yorumla
Soran+1 yılSıraya girdik dur kalk dur kalk ayağım hep debriyaj ve frende basılı tutuyorum içimden inşallah ayağım uyuşup freni bırakmam araba giderse 😂😂
- +1 yıl
Yok be zor değil 3. gün tam öğrendim ben hatta bayırda kalktım sen düşün
Soran+1 yılZor diğil ben bü kadar kolay sürüleceğini bilmiyordum sadece debriyaj freni ya çok basıyorum basmayı unutuyorum ilk kez l park yaptım ikiye alırken vitesi debriyaja sonuna kadar basmam lazımmış ya birde boyum kısa koltuğu ine çek sırtı ayarla ayağım o kadar gidiyor işte ınşallah öğrenebilirim öğrenmeyi geçtim hocayı delirtmesem bari
- +1 yıl
Valla benimde boyum uzun benden önceki öğrenci 145 150 benim boy 187 baya uğraşıyorum ayarlamak ile koltuk ayarı
Soran+1 yılBende kısayım sırtımı ayarla koltuğu one çek çok uğraşıyorum aynaları yap dedi arabayı çalıştırmayı unutmusum saga sola bakiniyorum boyle unutuyorum işte birsey ler sinyal vermeyi unuttum dedim kimse yok direk geceyim ayağında istediğim gibi debriyaja gitmiyor ayakkabımda dolgusu var ondan mi anlamıyorum çözmem lazim
- +1 yıl
Valla ben tabanı dümdüz ayakkabı seç kısa olan daha kolay değil mi jsjs
Soran+1 yılHci bir kolaylığı yok yeni bir ayakkabı alacağım daha iyi sürebilmek için yarı debriyaja basıyorum tam basmıyorum valla ilk kez boyum kısa diye iicmden bip cekiyorum 😂😂
- +1 yıl
Ahah boyun kaç be
Soran+1 yıl152 boyum ben debriyaja az bastığım için kafama göre yeterli diyorum araba alttan kayıyor debriyaja tam basmayıp firene hızlı basıyorum ya da ikiye vitesi alırken gaza basıp hız yapıyorum ama debriyaja tam basmayın ikiye almaya çalışıyorum
- +1 yıl
Zaten fazla basmaz isen debriyaja araba vites geçmez
Soran+1 yılIşte bende tam basmıyorum orada hoca sinirleniyor ya da gaz ver yükselir diyor ikiye at diyor ben debriyaja son basıp ayağım gazda iki ye almaya çalışıyorum bende çözemiyorum bu isi
- +1 yıl
Kadın işi değil jsjsj ilkte zor evet ama zevkli keşke iyi bi param olsa cidden araba almayı düşünüyorum ben cidden araba kullanmak zevk işi
Soran+1 yılEvet zevkli ayrı bir havası var araba kullanmanın. KADINLAr güzel kullanıyor zor değil sadece ilk sürüşleri diyelim. Ben iyice öğreneyim o zamana neler yaparım araba var zatne evde
- +1 yıl
Knk detaylı şekilde anlat dersen anlatam sana mesaj yerinden yaz bende derslerim yeni bitti direksiyon sınava giricem
Soran+1 yılYok çok teşekkür ederim böylede iyi. video izlerim ben
- +1 yıl
Tamam siz bilirsiniz kolay gelsin şimdiden
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılİçinden sürekli debriyaj de
00 Yorumlapratik yapa yapa alışırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılYedi dersim kaldı pratik yapacak araba yok yani ise gidiyor araba. baska ne okuyor ki ileri geri yapıyorum vizesi bir atıp iki ye atabiliyorum birde bu gün ilk kez l park yaptım oda yarim yamalak sarı çizginin üstüne geldi çok ileri gere yaparak değil biir kerede girdim ama hoca olmadı dedi
Soran+1 yılKursu niye degistiriyim en kötü dersler biter sınava girerim olmazsâ tekrar sınava girerim yapicak bir şey yok
Soran+1 yılBilmiyorum hocadan hocaya değişiyor demekki bende mi hata var benmi hocayı abartıyorum bilmiyorum ama ne yapayım hatam olucak yeni sürüşüm teorik dersle alakasda yok önceden bilmisligimde yok
Soran+1 yılIşte benim hocam istediğim gibi değil bekliyor ki ben süreyim ama bana ogretse herşeyi dersin sonlarına doğru bana bıraksa iyi. Derste çok konuşmaz daha sola şu dubaya bak ileri git l park yap bak onlarda yapıyor diyo ne biliyim ben nasil yapılıyor
Soran+1 yılSöylemeyi denicem işte bakalım bu gün ders yokmuş yarına inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılKademeli kaldirin alisirsiniz
07 Yorumla
Soran+1 yılAlisirmiyim hoca beni kovarmi bilemedim. Ben güzel sürdüğüne inanıyorum durur kalkarken sinyal verirken hata olur alisicaz heralde bilmiyorum kafam karıştı bayağı
Cevap sahibi+1 yılHeyecan yapmadan ilerleyin. Kadinlar bilhassa daha cok heycan yapiyor
Soran+1 yılSanki ne varsa heyecan yapicak anlamıyorum sakin olup yapsam anlıyacağım unutmam güzel sürerim ama illa heyecan illa aksiyon olacak
Cevap sahibi+1 yılOlsun ne olacsk alirsinjz
Soran+1 yılYapicak bir şey yok bu gün üçüncü günüm tirsa tırsa gidicem artık ilk gün daha iyi sürdüm ikinci gün belirtim istop ettim sinyali unuttum
Cevap sahibi+1 yılHaydi basarilar
Cevap sahibi+1 yılYapabildiniz mi?
+1 yılPratik ile alışırsın
05 Yorumla
Soran+1 yılHaftaiçi olduğu için araba ise gidiyor 7 dersim kaldı zaten hafta sonuna kadar beklemem lazım hocadan korkuyorum
- +1 yıl
Hocadan neden korkuyon. Sen öğrenmek için para veriyorsun oda senin verdiğin parayla sana öğretiyor. Onun senden korkması lazım sonuçta sen müşterisin
Soran+1 yılSert biri heyecan ve korkudan yapamıyorum güzelce bunu yapma bunu yap dese sıkıntı yok böyle yaparsan olmaz anlatarak göstermiyor telefonla uğraşıyor bir tuhaf yani
- +1 yıl
Kursun sahibi ara şikayette bulun degistirsinler
Soran+1 yılKursla kötü olmak istemiyorum en iyisi hocayla konuşmak ilk kullanısim bilmiyorum demek lazım ne biliyim ama arabada da rahat değilim hoca kasıyor insani
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım