Radara denk gelen taraf diğerine sinyal çakar :D Bu yüzden selektör dili ve edebiyatı bilmek mühim ahsh :D Keyifli geceler.. 🤘🍻

Radara denk gelen taraf diğerine sinyal çakar :D Bu yüzden selektör dili ve edebiyatı bilmek mühim ahsh :D Keyifli geceler.. 🤘🍻
merhaba
araç kullanırken sellekör kullanımını virajlı yollarda ya da yokuş çıkarken tepe noktada yaparım ki karşıdan gelen araç olursa farketsin diye
radar var diye kimseyi de uyarmam hızlı giderek kural ihlali yapıyosa kişi çeksin cezasını nice masumlar can veriyo başkasının yüzünden dikkatli tedbiri elden bırakmayalım
kazasız sürüşler
Çok severim. İkinci en sevdiğim hareket ise yol veren sürücüye dörtlü ile teşekkür etmektir. Üçüncüsü ise bana dörtlü ile teşekkür eden sürücüye hızlıca iki kez selektör yapıp göz kırpmak :D
Böyle bir soru sorduğunuza ve selektör dili ve edebiyatı bilmekten bahsettiğinize göre diğer anlamlarını da biliyorsunuz diye düşünüyorum.
Bunlar nedir peki?
Cevap
13Cevap
Gereksiz yere selektör atmam; ama hatalı sollama yapanlara veya üzerime sürenlere peş peşe en az 10 kez selektör atarım.
Selam gadası 🙃
Radarın olduğunu karşı tarafa belli etmek Türk insanının birinci görevidir m
Haberleşirim
Yerine göre bazen işaretle :>
Yok direkt camı indirip haberleşiyorum ben. Ör: kapın açık kapın 😄
aga bee :> :> :> :>
@Zlatan_red 😂
Raadari niye soyluyimki. Ama hatalı sollama yapip önüme domalan gvtl. ara selektör yaparım 😁😁
Karşıdan karşıya yaya geçerken bakıyorum selektörlere 😅 sağa dönecekse mesela rahat rahat geçiyorum karşıya
Gece kesinlikle yapmam motor kullaniyorum aydınlatmam yeteri kadar var.
Fazlasni yaparsam sıkıntı olabilir.
Trafikte cok sinirli olurum aslaaaa kimseyle ugrasamam tahamulum yokkk
Karaktersiz o çocukları yüzünden kör olup kaza yapabiliyoruz. Selektörü kullanmayın gerekmedikçe.
Selektör ile şiirler besteler yaparız o derece.. 🥂
Bazen kasıtlı olarak yaparım adam yavaşlıyor jdjdjr
yol vermeleri alırım dhdhd
Yok haberleşmem
Araç otomatik yapıyor.
Bi kaç defa görmüştüm
Çevirme var diye sinyal verenler oldu😅
Bilmiyoruz bu işleri 😂
Hiç umrumda olmaz ağa yapıştırır giderim
Arabam yok🥲🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?