Millet sıra beklerken aradan kaynak yapmaya çalışanlar..

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Millet sıra beklerken aradan kaynak yapmaya çalışanlar..

Kornayı sık kullanan, makas atan, geceleri art arda 10 kere selektör yapanlar. Herkesin acelesi var anasını satayım. Az sabırlı olun. Eklemeyi unuttum. Trafiğin 90 la aktığı bir yerde sol şeritte 40 la gidip trafiğin anasını belleyenlerden de nefret ediyorum.
Yine eklemeyi unuttum. O sinyal kolunu kullanmayanlar var ya... Anladınız siz.
Sabah ve akşam iş gidiş dönüş trafiğinde orta şeritten 30 hızla gidip arkasına 250 tane araba düzenler varya. Birde yolver tabelasına yok muamelesi yapanlar birde motosiklet ve bisikleti yok sayanlar birde okullarin önünde çocukların arasında drift yapar gibi geçenler... Çok uzun liste
Cevap
18Cevap
Durduk yere aniden önüme direksiyon kıranlar (Eskişehir'den misafir olarak Ankara 'ya girince Ankara 'da çok yaşıyorum), makas atanlar, drift atanlar vs.
Yogun trafikte onde gidecek biyer yokken sellektor yapanlar..
Fırın boşken kapinin girisinde sohbet eden birini gorursen "cekil geceyim" diyebilirsin. Ama ekmek kuyrugunda önündekne çekil demek ne kadar canım bi durumsa. Trafikte sellektor yapmak ayni canım. Ama ulkemiz salagiyla meshur zaten oyuzden heryerde var bunlar.
Dinine girip taciz edenler, sinyalsiz dönenler, köpek gibi basıp ikide bi fren atanlar, tin tin gidip aniden duranlar, emniyet şeridini kapatip önüne kıranlar, hadi makas neyse hak edene ben de atarim.
Aynasına bakmayip 2 şeridi ortalayan ve şerit değiştirirken sinyal vermeyen.
Yol boşken hız sınırına uymak için yavaş giderek yolu kapatan sürücüler.
Heryer tiklim tiklim kapali saga sola geç laf söyleyen korna calan yol veren hepsi iglenir ölürler umarim arabalari patlar umarım etleri parçalanır umarım
Yol vermeyen hepsinden igreniyorum*
Kural ihlali yapanlar ve asabi, agresif sürücüler. Sıkışık, durmadan geçilemeyecek bir kavşağı gördüğü halde soldan gelen trafiği kesecek şekilde kavşağa girenler.
Makas atanlar varya onlar bide sollama yaparken öküz gibi küt diye sağ şeride girenler. Hız yapanlar, benim çıkamayacağim şekilde arabalarını arabamın dibine sokanlar lanetler sinir geldi yine gece gece
Nasılsa frene basar diyip yola atlayanlar. Bir gün basmayıp yandan giricem anasının ışığını göstericem birine o olacak
sürüş pozisyonunu ayarlayamamış direksiyonun dibine giren tipler ve saçma sapan yerlerden geçmeye çalışan sonra da normal gidenlere sövenler
Sol şeriti kordon boyu gibi aheste aheste kullananlar, emniyet şeridini ihlal eden kardeşim,
2km öteden selektör yakanlar ve makas atan dingiller
Yeşil ışık yanlı 0,01 mikron saniye olalı direk korna çalan andavallar
Asabi, kavgacı tipler, tüm yolları kendinin sananlar
Önümde tın tın gidenler , bir türlü yola dahil olamayan tipler
kırmızı ışık veya trafik sıkıştığında habire kornaya basan sürücülere
Deli gibi sürenleree bi arkadaşım manyak gibi araba kullanıyo onun sürdüğü arabaya binmem hiç mesela kaza yapar ölürüm diye ksakdkdk
Açıkçası bütün kadınlar dicem kadınlar bana cephe alacak alsınlar ben neyse onu söylüyorum kusura bakmasınlar.
Ota boka özelliklede haksız yere kornaya basanlar
makas atanlar beni deli ediyor
maganda sevmiyorum...
Kurnaz olduğunu düşünen kişiler
Kornaya basan hayvanlar
Alkollüyken direksiyon başına geçmeliyin lütfen.
Geçmeyin..
Agresif sürücüler
Sarı ışıkta korna çalan pe*evenkler
Fazla öfkeli olan 🙄
ve sureklı korna calan söferler xd
Aynansızlar
Hizli ve ofkeli😄
Yol vermeyenler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?