Station wagon tarzda arabaları sevemedim gitti çok itici geliyor bana

Station wagon tarzda arabaları sevemedim gitti çok itici geliyor bana

Renault, Opel, Kia sevmediğim arabalar ama bir araba var ki şoförünü de, arabasını da, tuttuğu siyasi görüşünü de, diye okkalısından küfür savuruyorum. Fiat Doblo! Bütün doblocular aynı tornadan mı çıkıyor, hepsi aynı boş kafadan mı bilmiyorum. Ama arabanın arkasındaki stickerlar, yazılar, amblemler benim sinirimi hoplatmaya yetiyor.
Station sevmeyen de kendine otomobil seviyorum demesin bu arada. Ben marka olarak hiçi markaya düşman değilim ama muhtemelen çok insan hadi oradan falan diyecek de şu g-wagon dan nefret ediyorum. Arabadan anlamayan sonradan görme kalitenin ne olduğunu bilmeyen insanların kullandığı araba gözümde. En güçlü modeli 180 i geçemeyen arabaya bayıla bayıla biniyolar bi de. Benim olsa köyde falan kullanırım dağa taşa çıkarım sadece. Tek iyi olduğu alan o, traktörden biraz daha konforlu bi araba işte. Laf edecek olursa söyliyim bugüne kadar 10 küsür farklı model yılı ve motoru olan halini kullandm. En yenisini en güçlüsüne de bindim, hepsi kötü
Reis zevkler renkler araba işi station vagon arabaya bindim ama olmadı olmuyor işte.
eyvallah reis.
Ford K
rica ederim agam :D
Egea
Teşekkür ederim kardeşim
ricalar reism
Cevap
16Cevap
Yani öyle nefret ettiğim bir model yok gibi ya.. Rengine, fonksiyonlarına vs göre ayrım yapıyorum ben.. Keyifli günler..
Eski arabalar
Valla resi station arabalar bizim toplumumuzda pek sevilmeyen ve ticari iş yapanlar dışında tercih edilmeyen arabalar ama Almanya'da sedan araba neredeyse hiç yok. Herkes station kullanıyor. Amerika'da da station çok tercih edilen arabalar.
En sevmediğim markalara gelince 2000 sonrası Türkiye'de satılan Chevrolet vebim en sevmediğim arabalar. Captiva, Epica, Lacetti, Kalos, Aveo, Spark, her modeli birbirinden kötü.
@cilginsey Ben SUV araç çok kullandım. Captiva yakıt düşmanıdır. 1900 kg ağırlığıyla hiç seri bir araç da değil. Kullanıp memnun olanlar karşılaştırma yapacağı başka referans araba olmadığı için memnun olduğunu zanneder.
Fiat Egea'dan nefret ederim! Tasarımı güzeldir; ama kaportası kağıt gibidir ve ikiye bölünen Tofaş'lar gibi "gezen tabut" kabul ederim.
Mazda CX-5 ten nefret ederdim ve ilk arabamı kızmızı Mazda CX-5 olarak aldım :p
Bizde durum, emeğe saygıdır Zlato :)
Hiçbir markaya sevme/sevmeme olarak bakmıyorum.
Sadece beğenip /beğenmeme olarak değerlendiriyorum.
sevimli görünen arabaları sevmiyorum tabiri caizse kadın arabası lan bu dediğimiz tarzda ponçik olanları mesela. araba biraz vahşi kaslı görünecek
Station wagon arabalar tam aile arabasıdır ama TR ye göre değiller maalesef alman arabalarını hiç sevmem allah almayı da nasip etmesin
Uzun arabaları hiç sevmem ya olacaksa hatchback ya da sedan olsun.
Aşırı derecede motor sesi çıkaran arabalar iğrenç geliyor
Ford Ka
Lada Vega
Renault twingo
Sevmeme sebebim dış görünüşler tamamen
Renault Scenic ve VW Touran tarzı yüksek çok amaçlı araçları sevmem
Station marka arabaları sevmiyorum çok. Marka olarak demiyim bir türü beğeniliyor
bazi markalarin cabriolari woswoslarin ve fransiz larin otomatikleri insano canindan bezdiriyor alana satana sovduruyor ne var sa mercedes de var
20 yaşı aşmış tüm arabaları sevmiyorum.
Mini Cooper kesinlikle görmek istemiyorum
İmpala 67 model
Wosvagen severim dacia sevmiyorum.
Volvo serileri özellikle xc60/ s60
Fiat grubu araçları sevmiyorum
Anadol, 131 tofaş
Tofaş Kartal şahin. Sedan sevmem.
Tofaş
Megan
Tofaş kartal
Tofasss