Toyota Corolla E120 Kasa Öneririm Model Olarak Çok Yeni değil 2002 üretimi başlayan 2007 kadar devam eden kasa ama Sorunsuzluk adına kalite konfor çok Güzel 😊⭐ hem de seri araç 1.6 motoru ister manuel vitesle alabilirsiniz isterseniz de otomatik vites ile alabilirsiniz ve sedan hatchback da mevcut tabiki de Almışken Sol Donanım Öneririm Çünkü En full Oluyor Terra var birde Terra boş donanımi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Usta bunların üst kasalarını beğeniyorum ama deli para çekiyorlar :))
Üst Kasaları da Güzel E140 Kasa Onlar Ama Kalite Anlamında Maalesef Toyota Biraz Kısıyor Ama Benim Önerdiğim Bu E120 Kasa 2002-2007 İçi komple Yumuşak malzeme ön döşeme Tasarım Olarak da bence bu daha karizma 1.6 motorları Vvti Akıllı motor diye geçer bunların
Hocam bende Egea var gayet memnunum soracağın bir şey varsa buyur
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adamsın kardeşim şöyle söyleyeyim araba test etme imkanı olan biri değilim fakat egea tip ve iç genişlik olarak hoşuma gidiyor onun dışında benzinli düşünüyorum ama kullandığım araç 1.6 LPG'li performans yönünden şikayetim yok fakat yaşı ile ilgili sanayi ile akraba olduk yani ne yapıcam bilmiyorm egeanin yol tutuşu performansi merak oluşturdu bende bilmediğim için
Anladım aga bende 1.3 Mjet2 var ama 1.4 benzin LPG'li kullanan arkadaşlar yağ yakma sorunu olduğunu söyledi ve uzun ve dik rampada vites düşürmek zorunda kaliyorlarmış. Bu arabaların en masrafsız ve sorunsuz 1.3 ler
Güzel fikir kardeşim zaten dediğim gibi test etme imkanım yok ama kiralamak mantıklı ya da tanıdık denk getirirsek :)) şimdi fd6lara baktım araç çok yakın yere gözüme :))
Cok degil 2017 yillarina sattik bizde megane rxt. Ama haci baba arac sorunsuz servis mekanik hic sikintisi yoktu sen yorumlarda okudum servisle akraba olmussun. Aracin 1.6 benzinli degil mi? Ne oldu ne zikintilar yasiyorsunki sen, bizimki tik etmemisti valla.. Ya kusura bak. a soruyla alakasiz yanit verdim ama yorumlari okuyup sikintilarini gorunce vallz merak ettim