Bursa'da motosiklet ile bir genç kaza yapıyor. Kaza sonrası ilk iş olarak arkadaşından selfie çekmesini istemiş :D

Bursa'da motosiklet ile bir genç kaza yapıyor. Kaza sonrası ilk iş olarak arkadaşından selfie çekmesini istemiş :D

Cenazesindede selfie çekeceğim biber gazı reklamı alırım sponsor olarak monster enerji iceklerinide alırım tabutu taşıyan dedelere icirim birde kazma kürek sponsoru çiçek sponsoru birde lokum sponsoru ulaşım sponsoru gülsuyu sponsoru derken paraya para demem bu arkadaş beni bulsun şimdiden sponsorları bağlayacağım 😂😂😂 cenazelere sponsor olunur bu işte baya iş var mermercisi kefencisi hasircisi marangozcusu ahiret yükünüzü hafifletiyoruz tahtalarimiz 1 sınıf çam ağacından yapılma kırılmaya kurtlanmaya dayanıklı taşıma kapasitesi uzun ömürlü üstünuzdeki toprağı yıllarca taşır 2 yıl garantili memnun kalmazsanız paranız iade 😂😂😂
Tabi zaten ilk yardım dersinde hocamız hep söylerdi. Kaza geçiren bir kişi gordügünüzde ya da kaza geçirdiğinizde bir parça temiz bez bulup kameranızdaki tozu silin ve bir selfie çekinin. Alıcagınız like'lar HP (Sağlık puanı ) olacak size diye 🙄
merhaba
biz bu konuda görgüsüz bi millet olup çıktık benzer olaylarda yardım etmek yerine hemen telefona sarılıp video çekmeye başlıyoruz
eğitim şart.
Cevap
70Cevap
Kazazede motorcu saçmalamış. Az takipçisi varsa 100'ü geçmez bile.
Ben bu olay da hiçbir şey umrumda canım la uğraşırdım saçma sapan şeyler yapmayın artık adam kaza yapmış sosyal medya da selfie atma peşinde tövbe
Bunlar ilgi manyağı.
Bizim motorcu grubundan bir arkadaş kaza yapmış. Dizler soyulmuş, kan içinde. Baktım gruba fotoğraf atıyor. Arkadaşlar ben kaza yaptım diye.
Böyle ilgi delisi insanlar var.
Baya like ve geçmiş olsun yorumu alır merak etmesin😂
Benim geçen arkadaşlar bir yere gidiyor. Biri bayılıyor geri kalan herkes de başında toplanıp fotoğraf çekiliyor ajdjsjd
Şaka yapıyorsun :O
@cileksarisi ciddiyim :d
Kahkahayı bastım nasıl bir görüntü çıkmıştır kim bilir ortaya :D
@cileksarisi Çok komikti ya başına toplanıp "e bayıldı bu" yazmışlar bir de audjen
Asdszfsfsdfsds bayılan kişi ne düşünmüştür fotoğrafı gördüğünde acaba :D Ömrümde ilk defa duydum bayılan kişiyi paylaşıp bir de e bayıldı bu yazmak :D
@cileksarisi shajsjd ben de öyle😂
Bu fotoğrafı beğenenin aklından şüphe duyarım. Ne saçmalıktır bu iş
Korkarım buna özenip bile bile kaza yapanlar olmaz
Millet gercekten kafayi yemis artik ya inanilmaz gibi degil Arkadasi can derdinde arkadaslari selfie pesinde olacak gibi degil
Sosyal medya bağımlılığı bu işte , uğruna az canda gitmedi zaten. Buna pek şaşırmadım o yüzden
serumlu kol storysi gibi demek ki belki de story atacak kaza yaptım diye ex üzülsünde dönsün diye tövbe tövbe 😀
Çok sacma tabiki. Kanım alındı bayılmışım ilk senemiz hamileyim kocam o an yanımda olmak yerine resmimi çekmişti ilerde cocugumuza annen neler çekti senin için dicem bunu göstercm dedi. Nasıl evlendim bunla sasıyorum🤷
Bu soruyu sorduğun için ALLAH senden razı olsun gerisi umurumda değil neden diye sorma boş ver.
Uzaktan biri görse yanlış anlayabilirdi, adam can derdinde sen foto derdinde diyerek😅 saldırmaya gecebilirdi
Geberip gitseydi o zaman ebesininkini gorurdu bizim millette beyin yok beyin boşa yaşayan varlık bu millet
Herife bak arkadaşı kaza geçiriyor adam orada canıyla uğraşıyor arkadaşı da beğeni selfie peşinde böylelerine ayar oluyorum
😂😂 Allah'ın sana geliyorum 😂 geldiğimiz noktaya bakın yaa 😂😂
Valla yaa 😂 sağ kurtulduğuna şükretmiyor resim derdine düşmüş bu genç nesilin ne kadar içeriği boş yazık valla
Aynen öyle murat naoacağimizi şaşırdık artık 😂
Belki de ölecekti aklına selfie gelmesi cidden ilginç😒
Ya gençlerimize Allahtan akıl fikir diliyorum.
Aşkım ölüyordum cevap veremedim önemli işlerim var... 🤭
Olabilir delil olarak
Kadın milleti lafa bakmıyor delil istiyor
Valla bir arkadaşımın nişanına sözüm vardı gerekçesini resim elimde olmayan bir şey oldu o hazırlamıştım giymiştin güzelce Dışarı kavga vesaire oldu ve başka şeyler de oldu resim çekip ama hala inandıramıyorum bilerek ve isteyerek gelmedin diyor
Üzerimi giydim dışarı çıktım alt kat ile üst kat kavga etti bir sebepten ötürü sonra başka bir iş çıktı kavgadan dolayı gitmek zorunda kaldım resim attım ben şu an burdayım gelemiyorum diye zaten 1 saat vardı nişanına gidemedim yok inanmıyor hayır takım elbise giymişim traş olmuşum neymiş gelmemek için yalandan gitmişim oraya resim çekilmek için al işte örnek
Bu resimde ki abartı ama inan artık bazı insanları söz ile ikna edemiyorsun kendi yaptıklarını başkaları da yapar düşüncesi ile yaşıyorlar
Sevgilisi istediyse demek ki.. Aşkım kaza yaptıysan foto at hadi demiştir 😂
Bizim milletimiz manyak olduğu için baya like alır, selfie çektiren de ayrı anormal biri sonuçta.
Haberim yokmuş gibi çek kankaa. dhsfjsksk Ülkede en önemli eksiklik para değil beyin gibi.
Viski yerine başka bir içkiyi tercih eden bir bünyenin alıp alabileceği son haddedir bu.
*gelip gelebileceği
(Üzgünüm)
Diyecek bir şey yok rabbim akıl fikir ihsan eyleysin
Her halükarda bunu istese bile şok halinde olabilir ve isteği akıl şuur hali ile olmayabilir
niye bu kadar canım olunuyor? nefret ettim telefondan, internetten bu tipler yüzünden.
Ne günlere kaldık dün izledim bu haberi üzülmek yerine güldüm o hâline
Kaza geçirirken selfi çeken gençler ördeğe geçirirken neler yapmaz ki dkfkdn
HAHAHAHAHAHHA
Xjdnfjdnfn
Ölünce de mezara gömmeden kefenle bir çekin derler bunlar. Neyin kafası.
Dün gece haberi görünce dedim kaç saate KS de olur 😂
Kask kafayı beyni korusun diye ama bunda iie yaramamış her ne kadar kask sağlam kalmış olsa da
Beyin aramıyorum keşke de ölseymiş aw oksijen israfı
Cidden nereye gidiyoruz böyle boş geldik boş gidecez
Ölüme gider gibi çeeek😄😄 ey Allahım iyice yedi gençlik kafayı.
Reklam kokan hareketler bence saçma ve gerekiz ama her şey sosyal medya için ne de olsa
oo daha bunun hastanede serumlu foto paylaşma evresi var
umarım sırf selfie çekeceğiz diye kaza yapmamışlardır
Her şeye iddiaya girerim yalnızca fota mizanseni..
Az önce telegramda gördüm 😄 çok şükür ülke olarak bunuda kaptırmadık baska yere
Manyak mısınız ya.
Bu durumda ne resim çektirmesi.
Üstüne başına bak.
Şoktasın haberin yok.
adam can derdini geçmiş like peşinde :D :D :D
ölmeyeceğini biliyor demek ki ondandır bu rahatlık 😚
Millet kafayı yedi iyice osuran sıçan selfie cekiyor
Arkdasım yerde yatacak hiç bir şey düşünemem o anda
O selfieyi çekmek için bile kaza yapmış olabilir 😂
Türkiye'de yaşayan sıradan bir genç işte zjsjxjsdjdk Bu ülkede yaşayan insan kaza da geçirse umursamaz çünkü çok daha büyük problemlerimiz var
Bu haberi açmadan Bursa yazısını gördüm. Dedim ki kesin İnegöl'dür. İnegölmüş. Şaşırtmıyor memlekletim
Yaşıyorum bari foto çekeyim de ünlü olayım demiştir 😀
Çok da mantıksız görmemek lazım, herkesin derdi para.
o an aklı gitmiş olmalı yoksa bunu istemezdi.
Ya ne m@l insanlar var ya ne kadar like bağımlısı olmuş herkes. Neyseki KS dışında sosyal medya kullanmıyorum
Aslında biraz mantıklı ama adam tanınmıyorsa birden ünlendi ve instasında takipçi baya artsr ve bszı markslar reklam verrbikir günümüzde çoğu fenomem böyle ünleniyo
Selfi çekeceğine yardım etse daha iyi olur. Tam bir dangalaklik.
şimdi haberlerde gördüm , bir çok defa selfie çeltirmiş hasta bu insanlar gerçekten
Babam kaza yaptıktan sonra ben de arabayla fotoğraf çekinmiştim
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim ama temiz 100 like alır. 😁
Like da alır küfürde. Yardım etmek yerine selfi çekmesi çok canım olur😂
Like'ten fazla zihinsel yapısıyla alakalı "durum tespiti" yorumu alacağı aşikar.
Arkadasim kaza gecirecek benden foto cekmemi isteyecek kirilmadigi yerleri ben kirarim yarım akıllı
maalesef böyle uçuk kafada genćler türemeye başladı. Bu hangi seviye anlam veremedim.
Sosyal medyaya atıp hava atmiştir şimdi işte yine kaza yaptım gördüğünüz gibi 😂
Manitası nasıl darlıyorsa çocuk öleceğini bile kanıtlaması gerekiyor. Some Turkish girl problems
ülkece psikolojimiz bozulmuuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?