Arabanız hakkında en çok nefret ettiğiniz ve en çok sevdiğiniz şey nedir?

Arabanızdan memnun musunuz?
Arabanız hakkında en çok nefret ettiğiniz ve en çok sevdiğiniz şey nedir?

Arabanızdan memnun musunuz?
Arabamın en sevdiğim yanı: gram yağ yakmıyor, uzun yolda tek gidiş uçak bileti fiyatına 1,5-2 depo LPG ile gidiş dönüş yapar.
En sevmediğim yanı: sıcak havalarda ilk marşta benzin ile gaz karıştırıyor, motor tekleyip boğuluyor. Arızasını bir türlü gideremedim. Son 1,5 senedir bir takıntım nedeniyle sevmiyorum. Hiç sevgilimin olmamasını bu dandik sedan aile arabasına bağlıyorum. Yakında bunu satıp HB 5 kapı alacağım.
Cevap
13Cevap
Arabam yok maalesef
evet ben audi mersedese. binmiş biriyim. şu an ford modeu biniyorum. size abartmıyorum. audi ve mersedesi zerre aratmıyor. yer ucagı konfor olarakta. ev gibi. ve hiç abartmıyorım aracım 2.0 motor. tek sorun çok yakıyor. hele basınca. deli gibi içiyor yakıtı
Ford f150 pick UP var. Yerden yüksek, SUV olarak kullanıyorum. Arka kasa büyük bagaj derdim yok. İçi oldukça geniş. Ama fazla yakıyor. Şehir içi park etmekte sıkıntı yer bulmak zor. Vergi fazla.
Valla ben bastan asagı memnunum sadece kalkışta atik değil ama hızını aldımı asfaltı aglatıyor bebeğim
araban mi var derdin var olmayanlar şükredin oturun aşağı sdhdhs
Bir türlü çözdüremedigim rölanti problemi var... usandirdi beni. Sevdigim ise ses sistemim.
En sevmediğim özelliği, LPG ye uyumlu olmaması, sevdiğim özelliği, ısıtmalı koltukları.
En sevdiğim özelliği yakıt cimrisi seri ve çok kullanışlı araba. En sevmediğin özelliği parçasının biraz pahalı olması ve zor bulunmasi
Jantları hoşuma gidiyor severek aldım. Sevmediğim yanı küçük
Olmamasından nefret ediyorum
Masrafı çok yaa ama seviyorum
arabam yk
Arabam yok
Arıza yapması
Arabam yok
İşimi görsün yeter
Arabam yok.
Arabam yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?