Oysa aşırı güzel kullananlar var. Niye genelleme yapıyorsunuz?

Oysa aşırı güzel kullananlar var. Niye genelleme yapıyorsunuz?

Kadınlar gayet iyi araba kullanıyor. Bazı aşağılık kompleksi olan erkekler, kadınların kendilerine yetişmesinden hatta hemen hemen her konuda kendilerinden çok daha iyi olmasından aşırı derecede rahatsız olduğu için bu ve benzeri birçok durumu toplumsal sorun haline getirmeye çalışıyor. Kadınlar kadar taş düşsün başlarına 😄
Her zaman bir şeyle diğer bir şey kapatılır, yani yok öyle bir şey , sadece aklını kandırma durumu, üstünlük durumu, hırs rekabet, yoksa kadın ya da erkek kötü ya da iyi bir şoför olabilir cinsiyete bağlanmaz
Genelleme yapacak olursak cinsiyet belirlemek saçma olur tabi ki Türkiye de hemen her gün trafik kazası oluyor bunların hepsini kadınlar yapmıyor ya o yüzden diyorum ki kadın da erkek te kötü kullanan var tabi ki
Kadınlar ile erkeklerin üç boyutlu algılama yetilerinde fark var. Erkekler daha yatkın bu kesin ama kadınlar da daha kurallı ve doğru kullanabiliyor.
Cevap
11Cevap
Kadınlarda iyi araba kullanır
Bence tam olarak bu algıdan dolayı kadınlar trafikte daha rahat olamıyor.
"Kız çocuğuna yemek yapmasını, erkek çocuğuna araba kullanmasını öğrettik. Sonra da araba kullanamıyor diye kadınları, yemek yapamıyor diye erkekleri eleştirdik. Şikayetçi olmak yerine erkek ve kadını eşit, cinsiyet ayrımı yapmadan yetiştirelim." demiş Aamir Khan.
Mal onlar.
İzmir de kadınlar körüklü otobüs bile kullanıyor.
Yurt dışında kadınlar iş makinesi, yer altı tünel açma makinesi kullanıyorlar.
Kadınlarin da araba kullanmasını bir türlü hazmedemeyen kıskanç erkeklerin uydurduğu bir şey bu
Bakış açısı. Fakat şu konuda doğru erkeklerin refleksleri bizimkilerden daha iyi ve trafikte en çok kazandıran şey reflekslerin iyi olması.
Kadınalar duygusal olduğu için aniden heyecana kapılabiliyor ve toplumda sürekli ikinci sınıf insan muamelesi gördüğü için hata yapmaktan çok korkuyor
İyi araç kullanan kadınlar var ancak 16 yıldır İstanbul'da araç kullanan biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yol vermekten nefret ediyorlar. İlla önce kendileri geçecek
Kadınlar ne anlar arabadan evde bulaşık yıkayalım biz
Algı değil öyle zaten. Güzel araba kullanan kadınlar vardır belki istisnai olarak ancak ben 1-2 film/dizi haricinde hiç denk gelmedim güzel araba kullanan kadına.
Genele bakmışler herhalde
Kadınlar iyi araba kulanmiyir demiyoruz kadınlar kaza yapmaya sebebiyet veriyor çok.. bı panik ayaklarıyla kaza yapar çok kanıtlanmış bişey :))
Kadının kullandığı arabaya binmedim binmemde
kullanıyorsunuz ama park edemiyorsunuz.
Çünkü oylesiniz tecrübe ettim bunu
İyi kullanan sayısı çok az bence
avam zihniyet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?