Şu an test edilmeye devam ediyormuş, 30 Ekim'de de tanıtılacakmış. Casuslardan çekilen fotoğraf şu şekilde :D Biz sadece izleriz sanırım.. Malum Tofaş bile alamıyoruz bu ekonomide.

Şu an test edilmeye devam ediyormuş, 30 Ekim'de de tanıtılacakmış. Casuslardan çekilen fotoğraf şu şekilde :D Biz sadece izleriz sanırım.. Malum Tofaş bile alamıyoruz bu ekonomide.

Eh herhalde yani ama şöyle bir durum var ben alabilecek maddi imkanım dahi olsa yine de büyük müsriflik olarak değerlendirir almazdım bu arabayı...
Araba hayranları mest olacağı kesin ama 2 teker severler için pek mümkün değil galiba...
Yeni bir model bekliyorum Japonya'daki fuarda gösterilmişti 2023 sonuna doğru çıkacak bakalım piyasayı nasıl etkileyecek.
Yani bunları da almayalım bir zahmet :D biraz ekonomi mevzusunun da dışında tabi ekonomisi iyi olan yerlerde bile sadece zenginler alabilir bu tarz arabaları :D
Cevap
20Cevap
Maalesef çok pahalı
Harbi ya togg da le mans f1 ralli fe için falan araba üretecek mi acaba ama uretmesin ya hepsinde birinci olur mazallah zevki kalmaz yarışların 🤣😂🤣
F40
F355
F360 Modena
308 GTB
512 TR
Dışındaki Ferrarileri seksi bulamıyorum, eski kafalıyım galiba biraz. 😀
A birde Testarossa, onu nasıl unuturum
Tıpkı İstanbul Park F1 pisti yakınlarındaki bazı vatandaşların kırsal kesimden (Beleş Tepe'den) yarışları izledikleri gibi beleşe izlerdim.
bizim paramız ferrarinin asfalt da bıraktığı lastik izini almaya yetmez sesini duymaya paramız yetmez bizim duyacağımız eşeğin egzoz sesi
Ferrari alsak onun benzini alamayız garajda durur araba o yüzden tüplü Tofaş candır 😃
Ferrari ile tofaşı aynı cümle içinde kullanman olmamış 😄
Yabancı kanalllar incelemesini yaparsa bakarım 3 dakıka falan.
Yanlız bu arabalar tam zengin işi ekonomi kötü olmasa bile bizim alamayacağımız bir kademede araç
Elbette izlemekle kalıcaz. Gidip ferrari alacak halimiz yok
Sen izlemekle kalırsın. Biz değil
goz goz olmus... iste hep nazar...
Bunu koklayamaz bile Türk halkı
nesi arabaya benziyor
Niye alırsın kredi çek yapıştır hemen 😄
Pek de çirkinmiş
Gerçekten aşırı kötü
Alamayız😅
alırım bi tane
Evet.
Olabilir