Yeni BMW 2 Serisi ile kapışıyor diyebiliriz.
- Yeni bir far takımı,
- Ön tampon ve stoplarda değişiklik,
- Ufak değiştirilmiş ızgara,
- Yeni jantlar,
- Toplam 10 adet renk seçeneği,
- 10.25 inçlik bilgi ve eğlence ekranı.

Yeni BMW 2 Serisi ile kapışıyor diyebiliriz.
Opel Insignia Tercih Ederim ⭐ Şu Karizması Yeterli Almaya Neden olacak Sebep için

Cevap
13Cevap
Param olsa alırdım
Hayır, aynı paraya 2011 model E250 SW alırdım. (S212)
Geçenlerde bu yeni makyajlıya binip inceleme şansım oldu param olsa ve hatchback arabaları daha çok seviyo olsam alırdım. Güzel olmuş gerçekte görünce başka
Ben Audi seviyorum
Bu sınıf araç alacak olsam ve para sıkıntı olmasa a serisi alırım a3 alırım bu ara model eşgalsiz arabayı yine almam
Mercedes in ölüsü bile diğer tüm arabalardan kat kat iyi
B serisi is yapmaz da C serisi baska bir guzel ya, belki seneye kismet
ben araba surmeyı ogrenince bu veya başka bir araba arasında kaldım ikisinden birini annem alcakmıs
2012 c 180 e biniyorum... 1973 230.6 imda var Mercedes tüm markalara göre bir adım öndedir kullanmayan bilemez...
Dış görünümü çok büyük. Tarzım değil.
Mercedes her zaman BMW den iyidir.
Evet
BMW candır
Sonra bizim gibi adamlara diyonuz ki "Ya ben yağ koyuyom koyuyom bitiyo"
Yo demiyorum
Demekki bmw'n yok. Yağ yakmayan bmw olmaz
Yakıyor zaten
Niye bir erkeğe medet umayım
Çünkü yağ sorununu sen tamir edemezsin? Yağ kaçağını yenileyip conta değişimini yapabileceğine gerçekten inanıyor musun?
İnanmıyorum ben asko kusko bir kızım
O zaman bi erkeğe gideceksin düzgün bi tamirci öğreneceksin sonra da ona gidip medet umacaksın çünkü malum bu ülkedeki tamircilerin nerdeyse %100'ü erkeklerden oluşuyor.
Düşünme sen bunları ya var benim tamircim
Ki kendisi erkek... Niye bi erkeğe medet umayım lafının yersizliğini umarım fark edersin. Erkekler olmadan dünya üzerinde neredeyse hiçbir şey yürümez bunun biraz farkına varın
Gayette yürür kendinizi yükseltmeyi kesin
Belki
Alırdım evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?