Arabalar Opel Corsa 1.3 CDTi Enjoy kullanan var mı, almaya değer mi? GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Araç sizce alınmaya değer mi? EVET HAYIR Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Opel Corsa 1.3 CDTi Enjoy kullanan var mı, almaya değer mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rencia Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 +1 yıl Daha önce kullandığım bir arabaydı. Ben gayet memnundum çünkü hatchback araba zaten. Aşırı performansı olmasa da gayet iş görüyor ama tabi alacağın model/km/kaza detayları falan önemli. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yorumlar iyi yönde olduğunu söylüyor 1 0 Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl multijet motor güzeldir segman atsan rektefe olur 1 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Fena değil. Kullanım amacına göre değişir. 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben nicke takıldım nerden aklına geldi 0 3 Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Bizim burada herkes kullanıyor bea Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Gopta hayat başka akıyor Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Gop da hayat var hayat Yorumla