Arabalar 3 ay Opel Corsa 1.3 CDTi Enjoy kullanan var mı, almaya değer mi? GopÇocuğu Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Araç sizce alınmaya değer mi? EVET HAYIR Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Opel Corsa 1.3 CDTi Enjoy kullanan var mı, almaya değer mi? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 31 , eig 95% 3 ay multijet motor güzeldir segman atsan rektefe olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Rencia Takip Et Xper 5 Yaş: 27 3 ay Daha önce kullandığım bir arabaydı. Ben gayet memnundum çünkü hatchback araba zaten. Aşırı performansı olmasa da gayet iş görüyor ama tabi alacağın model/km/kaza detayları falan önemli. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 97% 3 ay Ben nicke takıldım nerden aklına geldi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör GopÇocuğu 3 ay Bizim burada herkes kullanıyor bea Yorumla TokEvinAçKedisi_ 3 ay Gopta hayat başka akıyor Yorumla GopÇocuğu 3 ay Gop da hayat var hayat Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 3 ay Arabalar konusunda 2,5b görüş paylaştı. Yorumlar iyi yönde olduğunu söylüyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 99% 3 ay Beğendiğim bir araç değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 37 3 ay Fena değil. Kullanım amacına göre değişir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
multijet motor güzeldir segman atsan rektefe olur
Daha önce kullandığım bir arabaydı. Ben gayet memnundum çünkü hatchback araba zaten. Aşırı performansı olmasa da gayet iş görüyor ama tabi alacağın model/km/kaza detayları falan önemli.
Ben nicke takıldım nerden aklına geldi
Bizim burada herkes kullanıyor bea
Gopta hayat başka akıyor
Gop da hayat var hayat
Yorumlar iyi yönde olduğunu söylüyor
Beğendiğim bir araç değil
Fena değil. Kullanım amacına göre değişir.