Öncelikle Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler Opel Vectra C Bildiğiniz Üzere En Düşük Hacimli Motoru 1.6 Benzinli Olan Motor Bu Motor 100 HP Beygir Gücünde Ve 150 Nm Tork Gücü Üretiyor Bilmeyenleriniz Varsa Söyleyim 😊 Vectra C 1.6 Kullanılan Motor Astra G Vectra B de Kullanılan Motor Sonra Gelelim 1.9 CDTI Motora Bu Motor Dizel Motoru 1.9 CDTI Motor 150 Hp Beygir Gücünde Ve 320 Nm Tork Gücü Üretiyor Vergiden Dolayı Bu motor Türkiye Pazarında Maalesef Fazla Satılmadı Ama Şunu Söyleyim 1.9 CDTI Motor Tan Vectra C Göre motor Çekişi gidişi 1.6 Göre İyi 1.6 hantal Değil ama Yokuşlarda Yetersiz Biraz Her neyse Lafı uzatmayım Ben sorum Şu Vectra C 1.6 Motoru Olani satıp 1.9 CDTI Motor olana geçilir mi?
Opel Vectra C 1.6 satılıp 1.9 alınır mı? Değer mi?
1.9 motorlar işe ilgili açıkçası hiç iyi yorumlar almadım şimdiye kadar. Çok fazla yakıyormuş, 2.4 Transporter araçtan daha fazla ona göre düşünmek lazım. Ama Kilometresi çok düşük, iyice bjr araştır derim ben. 🙂🙂
Yakıt konusunda en çok, bir de turbo boşluğu olabiliyormuş. Bunun dışında yüksek km'lerde elektriksel sorunlar olabiliyormuş, 2.0 B modellerinin kronik sorunuydu biliyorsun.
Opel deyince aklıma sadece İnsignia geliyor. Ama Vectra 2.0 T performansı güzel araba. Sorunları oluyor mu her araç gibi ama çok xenon patlatıyor. Bende vardı Xenon takmaktan vazgeçmiştim. 🤣🤣
bu olmadı işte Çok Ayıp Oldu İşte 😅 Vectra Varken Insignia Kimmiş pehh 😂 Küçük Eşek Sipasi daha o 😂 Insignia Sonradan Geldi 2009 da Daha önce Yıllardır Vectra Vardı Hazır Insignia Konusu Açılmışken Şunu Söyleyim Opel Vectra keşke Bitirmeseydi Tamam Insignia Çok Güzel Vectra nin yerini Aldı devam ettiriyor Ama Vectra Başkaydi Be ya Özellikle bu Vectra C Kasa en çok sevdiğim kasa Şahsen Sorsan Vectra C mi Insignia mi Tabi donanım güvenlik yalıtım Insignia önde model daha yeni çünkü Ama Vectra C de ki Karizma ayrı O arka stop Lambalar farlar ön farlar Makyajsız Kasada ki çok tatlı masum duruyor
İnsignia, böyle insanı özel hissettiriyor. Tam bir makam aracı gibi. Konforlu, içi geniş, özellikleri güzel, akıyor yani. Bende Aslında Vectra severdim, özellikle uzay kasalar ilk çıktığında ne mükemmel bir araç diyordum. Bende hastalık BMW, o yüzden alamıyorsam bari motoru yüksek olsun, BMW olmayacaksa konfor da olsun diyenlerdenim belki de ondan İnsignia. 🤣🤣🤣
Evet, yani bizim gibi üç kuruş kazanıp bütçesiyle iyi bir araba sahibi olmak isteyenlerin ulaşabileceği en konforlu araba. Gidişi falan da güzel, hem 2.0 CDTİ modelini, Hem de 2.8 OPC modelini kullandım, 2.8 biraz bizi zorlar ama CDTİ modeli güzel. 🤣🤣
Vayy Insignia Bindin Kullandın demek 😄😊 Hep Insignia Merak Ediyorum Güvenlik de Güvenli olduğunu Biliyorum Da benim merakim Vectra C ile arasında yalıtım da ne kadar fark var onu merak ediyorum Sen Vectra C kullandın dimi Eğer Öyleyse aralarında ne kadar fark var Konfor seste
Çok fazla, İnsignia 2.8 OPC dört çeker bir model, 325 hp, konforu bildiğimiz İnsignia konforu. 2.0 CDTİ arabanın çalıştığını bile içeriden duymuyorsun, çok aşırı hızda böyle tatlı bir motor sesi içeri geliyor ama o da gelsin yani, yanından geçen arabaların sesini almıyorsun.
Hmm Insignia 2.8 Opc Hiç girme O Psikopat Manyak motor 😂 Manyak gibi Gidiyor Çok Güçlü 2.8 Insignia varsa Vectra C Yine rakip olur Vectra C de 3.2 GTS Motor var Peki Vectra C ile arasında çok fark var mı konfor sesde Insignia anladım yalıtım çok Güzel peki Vectra C ile kıyas edince ses konusunda
Bizde 1.6 Motoru Olanı Varda Bizde Hiçbir Sıkıntı Sorun Yaşamadı Çok Şükür Maşallah 142 Binde Kilometre Çok yüksek değil Yani internette Araştırıyorum Bu kilometre de Bulmak zor bulunsa bile fiyatlar yüksek 1.9 CDTI baktım onlar aldı başını gidiyor kilometre 1.6 satıp 1.9 alınır mı yüksek kilometre sorun olur mu sencd kardeşim 😊
Tabi Yaşıda var Ondan da Çok yüksek Ya benim Anlam veremediğim Dizel araçlar niçin kilometre Çok yüksek ki 1.6 Bunların Daha düşük Kilometresi Alınır mı sence 1.6 satıp 1.9 CDTI
1.6 Motorlu Olanı Esasında Hantal Değil Hantalliği Rampa Yokuş Yukarı Zorlanıyor orada sorun 1.6 Devirli Kullanmak gerekiyor Biraz 1.9 CDTI Çok beğenme nedenim Hem otomatik Vites Hem de tork yüksek olduğu için yokuşlarda daha Seri sen bindin mi 1.9 a
Ben Şöyle Söyleyim Opel Vectra C 1.6 Motor Koyması kötü Değil de 1.6 iyi ama Hatası Nedir Biliyor musun Tork Ve Beygir Yüksek Olacaktı biraz daha mesela tork 150 Değilde 200 Nm olsa Aracı rahat kaldırır Yine Kaldırıyor Götürüyor Ama Yokuşlarda Çıkarken Vites düşürmek gerekiyor Zorluk çekiyor tabi yokuşta zorlanması normal ama tork yüksek olsa daha rahat çıkar Birde Vectra C 1.8 Benzinli olanı var o Biraz daha iyi çok seri değil ama 1.6 dan İyi En düşük 1.8 alınır alınırsa Bizim önceki Araç Renault 19 europa idi 1.6 enjeksiyon olanı İlk aracımız di Europa Uçuruyor du resmen 😅 Çok seri araç Sonra ondan Vectra C geçince 1.6 motor yine o seriliği Bulamıyorum tabi kasa Ağır Sen Olsan Vectra C Hangi motor Tercih eder alırdın neden