Arabalar 5. viteste, vites titriyor neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar arabayı 5 e atıyorum hızım 110u geçince tırrrrrrrr diye ses yapmaya başlıyor vites topuzunu tutunca düzeliyor ama bırakınca taöam bazen boşa alıp bidaha 5 e takıyorum ses yapmıyor ama genelde yapıyor. Neden olabilir?Araç: peugeot 2017 model Güncellemeler+1 yıl Güncdllll Güncellemeler+1 yıl Güncellll 5. viteste, vites titriyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Vites topuzu boşa düşüyor. Tamire ve bakıma ihtiyacı var. Napmislarsa topuza bozulmuş 😅😅 vites harici neyde kullandılar acebaa merak ettim 0 1 Yorumla Kidemlierkekk +1 yıl Guncell Yorumla
gaziakkaya Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Vites kolu burçlarından kaynaklı olabilir servis yolu gözüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vites topuzu boşa düşüyor. Tamire ve bakıma ihtiyacı var. Napmislarsa topuza bozulmuş 😅😅 vites harici neyde kullandılar acebaa merak ettim
Guncell
Vites kolu burçlarından kaynaklı olabilir servis yolu gözüyor
Olur öyle arada