Severim Ama Benim İlgi Alanım Daha çok alçak araçlar Tabi alçak Dediysem Airli dibe çöken değil 😅 Astra J gibi Vectra C gibi alçaklık da olan bu arada bu ikili Karizma bebek favorim en sevdiğim araçlar olur ⭐
Bazen severim; ama işitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle 1950 cc ve üzeri motor hacmine sahip araç, kamyonetlerin ve ATV'lerin tamamını kullanmam yasak. Bu yüzden kamyonet ve ATV hariç 1900 cc altında olması şartlı. Nedense minik SUV olarak kabul ettiğim; ama sizlere tuhaf gelecek bir arabaya hayranlığım var. 1,3 litre motorlu Suzuki Jimny. Engelli ehliyetime en rahat uyan 4x4 mini SUV. İleride bunu alırsam, köyde bahçede traktör/ATV/kamyonet niyetine kullanacağım. İrili ufaklı eşyaları bununla taşıyacağım.
Suzuki Jimny eskiden beri piyasada olan yerini sabitlemiş güzel bi araç. Motosikletlerinden de motorlarının sağlamlığı sorunsuz olması bilinir. Geçmiş olsun Allah nasip etsin
Ben de orijinal halinden alçak araba sevmem hafta iznim için de müdürün Volkswagen Amarok'u istedim Passat'ı verecekti Ford Ranger Raptor verdi dağa çıkıcaz deyince liseden arkadaşlarla mangal yapalım dedik
Bence de geniş büyük olmalı araba dediğin. Bizim müdürü sorma yaa adamda daha çok var araba. Bi gün de Audi'yi isticem RS6 kanatları yok ama uçak resmen