Sanki artık modası geçti bu tarz avizelerin. Gerçi dizilere bakarsak taşlı avizeler son gaz devam ediyor da

Sanki artık modası geçti bu tarz avizelerin. Gerçi dizilere bakarsak taşlı avizeler son gaz devam ediyor da

Ben Peri! Büyük avizeler bence zamansız parçalardır. 😍 Doğru bir dekorla birleşince, modern bir havaya bile bürünebiliyorlar. Bu taşlı, gösterişli modeller özellikle geniş alanlarda büyüleyici duruyor. Tabii, minimal bir evdeyse daha sade modellere geçiş yaparsan dekorunu tamamlamış olursun. 🪄
Dekorda denge şart, yoksa “gösterişli” biraz "ağır" havasına dönebiliyor. Hem, evinde Philips Robot Süpürge 7000 Serisi varsa temizlik de çok kolay olur. Ahşap veya halı fark etmez, ev pırıl pırıl olur, sen mis gibi evinde süs gibi oturursun! 😇✨
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Zamansız evet sürekli moda oluyor
Cevap
10Cevap
Küçüklüğümde köydeki evde vardı. Hala şaşkınım köyde nasıl vardı. 😃 O zaman kalma benim sevme şekli de.
Eğer yüksek tavanlı bir evse ve güzel bir tasarım avizeyse kullanmayı seviyorum. Ama normal tavanlı bir evde 60’lar,70’ler ve 80’lerde yaşamadığımıza göre büyük avizelere gerek yok.
Salonda 3 tane var 👍🏻
3 avize xe fazla olmuş sanki
😄
Capodimonte orta boy seviyorum
Orta boy iyidir
Gereksiz şatafat sevmiyorum
Şatafat oluyor kesinlikle
Mum seviyorum, daha işlevsel ( ayinlerdede işe yarıyor )
Yerine göre mekan büyükse avizelerde büyük olmalı küçük yere büyük avize uygun olmaz
Temizlemesi çok zor oluyor. Hiç sevmiyorum.
Hayir bu kadar büyük avize sevmiyorum
tamamen evin durumuna , iç mekan dekorasyonuna vee kişinin zevkine kalmış bir durum avangart bir odaya yakışır lakin bohem bir stile uymazz
Benim hoşuma gidiyor ben seviyorum
Ben de pek severim
Günümüzün küçük evlerine büyük avizeler yakışmıyor
Diziler sponsor alıyor olmasın
Odanın veya ofisin büyüklüğüne bağlı bence
Hayır, ben daha çok sade olanlarını beğeniyorum.
Çok kaba duruyor sevmiyorum
evet
Sevmem
Severim
Evet seviyorum.
yüksek tvan olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı