Arabayı teslim almadım henüz ama fotoğrafını göstermişlerdi Fiat 500. İlk arabam olacak. Üniversite öğrencisiyim boyum 190 nasıl sığacağım bu arabaya :( Rengi de bu renk bu arada

Arabayı teslim almadım henüz ama fotoğrafını göstermişlerdi Fiat 500. İlk arabam olacak. Üniversite öğrencisiyim boyum 190 nasıl sığacağım bu arabaya :( Rengi de bu renk bu arada
Arabana rujda sürsene bir de far kısmına eyeliner çektin mi üfff 😄 saçmalamayın lütfen aracın cinsiyeti mi olur? Kadınlar küçük araç tercih ediyor diye o araç kadınsı olmuyor 😄
Araban gayet spor ve hoş , kazasız belasız kullanırsın umarım.
Ee Yuh Artık Ne Alaka Gayet Güzel Tatlı Karizma bi araba bu Erkekler de Kullanıyor Arabanın Cinsiyeti olmaz renk de cinsiyet girer işin içine
Cevap
45Cevap
Sorun olmaz arabanın cinsiyeti yok ki
Araba hediye edebilecek kadar varlıklı bir aileye sahip olduğun için bence şükretmelisin.
Üniversitede araban olacaka ve buna bahane mi buluyorsun? Yok artık…
Şükür et kim dalga geçicek ki ailen seni düşünüp gücü yetigi kadsr bi araba almış zaten bunu üniversitede bulamayan ne insanlar var bence el alemi dert etme ayağını yerden kesiyo demi gerisini boş ver
Renkten dolayı kadınsı olduğunu düşünüyorsanız, erkeklerde kullanabilir, boyunuzdan dolayı arabaya sığmıyacağınızı düşünüyorsanız ailenizle konuşulacak bir konu
İnsanların el arabası bile yok üniversite de millet limuzinlemi geziyor. Öğrenciler de hep küçük araba var. İçi geniş onların sığarsın merak etme. Hayırlı olsun güle güle bin.
Araba cinsiyete göre üretilmez kadını erkeği yoktur bu arada gayet güzel yani o algıya kapılma
Arabaya cinsiyet yüklemek bana saçma geliyor. Fiat 500 kendi segmentinde güzel bi araba. Güle güle kullan
Seninle dalga geçeceğini düşündüğün kişilerin arabası var mı?
yok :D
Tamam işte o kişilere de böyle de. Rengi ile mi veya büyüklüğü ile mi dalga geçti. Ona senin araban ne renk veya senin araban hangi model diye sor. Birdaha alay edemez
Resimdeki fiat 500L. Tüm sülaleyi sigdirirsin bu arabaya
gerçekten mi ya ben daha arabayı görmedim fotoğrafını gösterince babam açıp baktım küçük duruyordu
Niye dalga geçsinler ki ilak ki altında mercedes ya da bmv mi olması gerekiyor. Laf edenler olsa bile benim tercihim dersin hani kimene
Nasıl nasıl sığacağım ya arabanın içinde ayakta mı durcan
he ayakta durcam
Taksi sandım ben kız arabası değil el iş yaparsın üzülme çok karizma hayırlı olsun
taksi mi :D
Evet aynı
Güzel araba. Arabada koltuk yükseltme alçaltma varsa rahat sığarsınız.
Daha ne istiyon araba arabadir egil biraz bin gitsin😅🤭🤭
Sat istediğini al kullanmak zorunda mısın ayrıca araba çok güzel
Tofaşı olan biriyle takas et. Sevinsin gariban. Sen de erkeksi arabayla gidersin okuluna.
Yalan söyleme bir şey olmaz. Seni yalan rezil eder. Bu araba gayet güzel.😂
Bulamayan var kardeşim çok kolay manita tavlarsın 😂😂
Kesin rezil olursun. Sıraya girip seninle alay ederler.
:D 190 lık adam bunun için de aile kurar allah başka dert vermesin
Bence sevimli duruyor bişey olmaz.
Aksine kızlar beğenir gibime grldi
Ahahahaha 😃 Erkeklere karşı evet ama kadınların ilgisini ceker bro
Sarı yerleri mat siyah yapıp 3.5 spor yay takacaksın al sana yılan.
Bence cok kadinsi taxi ye beziyior gay damgasi yersin yürüyerek git daha iyi gay demezler en azindan
Evet bende arabayı görünce ilk dediğim şey bu ne lan karı gibi araba cümlesiydi. Bence bu arabayı kullanan erkek vurduruyordur 🤣
Ajajajajajajaja tassan böylesi ; 😂😂
Satar yenisini alırsın buna sığmazdım şahsen ben...
Symbole zor sığıyorum buna nasıl sığayım 😄
Arabanın kadınsı ya da erkeksi diye ayrıldığını düşünmüyorum
Begenmiyorsan bana hediye edebilirsin. Takasta yapabiliriz.
Ulan arabanın cinsiyetimi var? Biz mal erkekler o erkeğe şu kadına yakışır gibi malca yakıştırmalar yapıyoruz. Araba gayet güzel tatlı bi araba bu ekonomide o arabayı bulduğuna alındığına şükret.
arabanın cinsiyeti var kardeşim gayet de minnacık araba
Volsvagen sciroccoda minnak bi araba ona ne diyeceksin 🤣 takılma kardeşim bunlara elalem ne der kaygısının canı cehenneme hayatını yaşa.
Keske ailem araba alsaydi da cok erkeksi diye uzulseydim ula derde bak ailem yurtta kalmicaksan okuma demisti
ne yapabilirim kardeşim sizin kendinize göre daha büyük derdiniz var diye kendi dertlerimi düşünmeyeyim mi
Arabam kadinsi diye dert mi olur * koyim gider satarsin sonra
Derdini..
ikinci el almış bunu aldığım paraya satamam satsam da sattığım parayla yeni araba alamam. bundan sonra derdim olduğunda sana sorarım onayından geçerse dertlenirim pardon
Ok..
Deseydin ya boyuma göre alsaydınız diye ama yinede seni düşünüp almışlar satarsın kendine göre alırsın artık
Sen araba bulmuş birde beğenmiyorsun. Ay birde Hediye. Bence gayet güzel.
Bilemiyeceğim artık, ben dolmuşta okula giderken akbil parasını düşünüyorum. Milletin derdine bak.
yorumları kaldırıyorum çünkü boş beleş konuşuyorsun kardeş. troll olmayan sorunun altına troll yaızyosun niye yorumunu tutayım burada? işine git hadi
Kardeşim senin ailen boyunu bilmiyor mu daha boyunun sığmayacağı arabayı alıyor? Kafayı mı yedin sen?
@bRokeHeaRth_____ sığıyormuş kardeşim, ben arabayı görmedim diye üstte yazdım zaten altta bi kullanıcı araba modeline koca aile sığar diye belirtmiş. fotoğraflarda küçük görünüyordu.
Arabaya binmeden buraya gelipte mi sordun? hımm inandım
Bak özelden at kanıtla diyorum yorumu kaldırıyorsun. Seninle uğraşamam yazdıklarından da anlaşılıyor zaten karşında çocuk yok hadi kreşine git eğlen bakalım
@bRokeHeaRth_____ yorumu kaldırmıyorum, şikayet ediyorum. kurallara aykırı yazmaya devam edersen de edeceğim burası senin babanın çiftliği değil. ve evet arabayı görmeden yazdım garip olan ne?
Ahhshshcv 1 tanesi şikayetten kaldırıldı yalnız
Arabayı görüp öyle sorsaydın o zaman
Neden hala ikna etmeye çalışıyorsun? Madem troll değil ciddiye alma o zaman gereksiz kastın
Merak etme herkes araban var diye benide bi bırak diyecekler en fazla kapatırsın ama kadın rengi asla degil
varya bu araba müthiş araba kadınsı diye bir şey yok bende daha gecen kadınsi bir arabaya binen adam gördüm.
Şükür edip ailene teşekkür edeceğine rezil olcağınamı düşünüyorsun onu alamayanlarda var öyle düşün
Bedava araba alıpta şikayet edecek kadar param olur inş
reis dert etme guzel erkegi kizi yok bu isin ama farklilik istiyosan arabayi kaplatabilirsin farkli renge
Sarı rengin nesi kadınsı kanki
sarı değil arabanın modeli kadınsı küçücük
Arabam var işte sus otur yerine
Doğru değil mi ama 😂😂
Saçmalama çok güzel bir araba. Hayırlı olsun
şirin bence olmazsın😄
Üniversitede araban var yani
Aw ailen araba hediye etmş. Yavşağın sorduğu soruya bak.
rengi cok tatli bence kasma canm
Cok cinsiyetçi bir yaklaşım
Araba gayet güzel rezil olmazsın boş ver
kadınsı araba ne ya
Anladık bir arabanın var ya gözümüze sokupngorgusuzluk yapmanın ne anlamı var
erkeksi araba nasıl oluyormuş koçum
Satıp kendine göre alırsın ne var ki bunda
Allah'ım banada bu dertten ver 😅
Bence çok ilgi çekici 😂
Bebek gibi yaaa etkilendim
Ben kadınsı diye sorgulamazdım
çöpe atma bana verrr:D:D:D