şu sokak arasında niye böyle tipler aşırı var anlamıyorum. özellikle akşam vakitleri niye en yüksek ses ile geçersin ki? balkondan "aaaaaa süper şarkı hemen arabasına atlayalım" falan dememizi mi bekliyorlar :D

şu sokak arasında niye böyle tipler aşırı var anlamıyorum. özellikle akşam vakitleri niye en yüksek ses ile geçersin ki? balkondan "aaaaaa süper şarkı hemen arabasına atlayalım" falan dememizi mi bekliyorlar :D

Aslında genelde hoşlanılmayan bir durum bu ancak başka çaresi kalmayan, taktiği olmayan, elinden başka bir şey gelmeyen bir kesimin halen ısrarla uygulamakta olduğu bir yöntem maalesef. İşe yaramadığını ve yaramayacağını kendileri de biliyorlar aslında ancak bir umut işte 😁
Daha 1 hafta önce, kendi mahallemde yaşadım. Açmışlar 3 kişi müziği sonses, akrabamın biride çocuğunu yeni uyutmuştu. Mahalleden birine bakmaya gelmişlerdi o pçler. Durmuş konuşuyorlar hala müzik açık.
Gittim efendice, kardeşim müziği kapatır mısınız çocuk uyuyor dedim. 0 ç demesin mi sanane diye.
Benim de sinirimi mahallemdeki abim biliyor, elimi sıktığımı görünce hemen atladı tamam yeğenim ben konuşurum vs. dedi kapandı olay gittiler. 1 saat sonra tekrar aynı şekilde geldiler. Çocuk uyanmasın mı. İndim aşşağıya direkt şoförü indirdim. Ağzını burnunu dağıttım. Vurmaya gelen * de 40 kilo zargana suratına bi çaktım tanrıyı görüp geri geldi güzel kardeşim.
Diğerinin gotu yemedi saldırmaya. Elimden mahalleli aldı pçleri.
Ama işte derler ya, bazı şeyler yaşanmalı diye, sonucunda iyi bir şey oldu. O kavgadan 3-4 gün sonra beni görüp yanıma gelip, özür dilediler, üstüne de 2 gün önce baklava falan alıp dağıttılar mahalleye.
Başı kötü olsada sonu güzel bitti.
Oh iyi yapmışsın
Benimde en çok korktuğum şey bu. Çocuğum olursa onu dışarıdaki sesin uyandırması
@bRokeHeaRth_____ Yani iyi mi değil mi tartışılır, o kadar çocuk vardı sokakta onlara da kötü örnek oldum. Fakat konuya da sessiz kalamazdım. Günahı bana asşldkmlasdsad
E ama hak etmiş oda
Bunu neden sizi etkilemek için yapılmış bir davranış olarak üstünüze alıyorsunuz ki? İngiltere prensesi oldunuz da haberimiz mi yok? Her insanın farklı zevkleri var. Ben de arabamı haftasonu yıkayıp temizledikten sonra açıyorum müziğimi son ses geziyorum. Bu şuna benzedi. Bi clubda gidip dj e niye yüksek sesle müzik çalıyorsun. Bundan etkileneceğimizi mi düşündün demekle aynı şey.
Hayır, öyle düşündüklerini sanmıyorum da siz niye bu triplere giriyorsunuz?
Kişi bundan keyif alıyordur ve yapıyordur. Bana kalırsa o kadar yüksek ses doğru değil ama keyifleri bilir.
Bir bunlar, bir de yaa bizi etkilemek istiyor triplerine girenlere tutuluyorum
Cevap
28Cevap
evet boş insanlar işte. hayran kaldıklarını sanıyorlar
dikkat çekmeyi seviyorlar genelde fakir toplumlarda olur bu
siz hiç almanya da isveç te amerika da yapanı gördünüz mü göremezsiniz çünkü her türlü araca oralarda insanlar çok rahat ulaşabiliyorlar
Bakmalarını istiyor.
Bakılmak istemek insanı bir durum galiba.
Bunu erkek ya da kadının fark etmeksizin yapıyor.
Kimi giydiği kıyafetle , kimi ise kullnadigi araba ya da herhangi bir araçla.
Sen bunu niye üstüne alındın ki lan? Müzik dinlemeyi seviyordur, arabasında hangi ses seviyesiyle dinleyeceğini sana mı soracaktı Sümeyye
Yok hoşlarına gidiyordur sevdikleri şarkıyı playlistini bütün insanlara duyurmak, ben de seviyorum ama dinleyemiyorum odaklanamıyorum...
Ergenlik zamanlarımda bana da havalı gibi geliyordu ama artık çok serserice bir hareket olduğunu düşünüyorum.
Ülkemizin tipik kekoları. Gece yarısında falanda çok duyuyorum bizim buralarda. Biri çeker vurur bk yoluna giderler ama ne zaman.
Sanmıyoruz. Aşırı derecede rahatsız ediyorlar hawli olmuyorsunuz
Dışarıda olan için rahatsızlık verici gerçekten ama içeride olan için bi keyif
Genelde dikkat çekmek, kızlara hava atmak ve kızları tavlamak için yaparlar.
Evet biz yüksek sesle geçenlere gül yaprağı fırlatıp alkış tutuyoruz. Her şehirde yapılanmamız var.
Evin karşısında seyir tepesi var. Yaz boyu ordan epey bi Bergen, Müslüm dinledim
Şehir içinde olmasa da çevre yollarda dinlenir.
İnsan da beyin olmayınca bu şekilde geziyorlar işde
Allah onlarin bin turlu belasini versin tam uyuyorum ordan biri balli balli viski
Her seferinde boyle yapanlara kufur ediyorum bela okuyorum yine okuycam sizin ben ananizi seviim
Evet, akıllarınca arabalarıyla hava atmış oluyorlar.
eski bir kaç slow şarkı çalıyorsa hiç ses etmem
Hayır canımsın olduklarını belli ediyorlar.
bide böyle arabesk falan açıyorlar ses sistemine arabesk olmaz eşlektronik müzik olur.
Kanka yüksek sesle geçmesi belki hava atmak için degildirde yüksek sesle kendi kendine egleniordur
Öyle sanıyorlar ama malın önde gidenler olduğunu bilemiyorlar
Galiba öyle sanıyorlar
Yooo amaç güzel kardeşim olsun.
Pff rahatsız edici gerçekten
Net kanka işte 😂😂😂
Yoo yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyordur
Keko, kanka vs oldukları için
Kendilerini öyle görünüyorlar
Ben katiksiz bir davarim herkes bilsin istiyorum diyor
Onlar öyle sanıyor evet
Özellikle tofaşla hava atanlara acayip gülüyorum
Hhahhaha evet sanırım öyle