nedenlerini de yazarsanız sevinirim.
Tabi ki Passat.
Megane çok daha iyi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

nedenlerini de yazarsanız sevinirim.
2 aracı da kullandım.
750 bin tlye sıfır ayarında megane dolu donanım alırsın. Baya keyiflidir. Teknoloji olarak baya donanım var. Malzeme kalitesi olarak passattan zayıftır. Fakat sorunsuz bir araçtır. Hız konusunda megane 1.3 olmasına rapmen yarışlarda önde gitmektedir.
passat 750 bine anca 5 7 yaş arası bir araç alırsın. Segment olarak D segmenti bir araçtır. Konforlu kaliteli fakat alacağın araç megane kadar teknolojik olmuyacaktır. Yakıtları iki aracında aynıdır.
İki araçta çift kavramalı şanzımana sahip. Sıfır ayarında megane daha mantıklı. 2. Elde 5 7 yaş arası passat çift kavramada biraz riskli. Manuel alıcaksan passat. Otomatik alıcaksan megane derim.
C segmenti megane 1380 kg
D segmenti passat 1430 kg
burdan megane ye teneke diyen arkadaşlara duyrulur.
benim seçimim manuel passat olur
O Bütçeye Geldiysem Insignia Tercih Ederim Hatta Yok 750 bin Vermem 550 Bin TL Civarı olan Makyajlı 2014 1.6 Turbo 170 HP Otomatik Insignia alırım Cosmo Hem de En Full Donanım Cosmo Insignia da En Sevdiğim Kasa 😍⭐

Cevap
47Cevap
Megane alırdım
Konuyla alakali degil ama Almanya'da arabalardan birinin fiyatina baktim ilgimi cektigi icin, ve bu rakamlara araba alamamak cok büyük careseizlik maalesef.
Kalite, saglamlik, teknik olarak tabiki VW Passat. Fransiz arabalari cok cabuk bozulan, fabrika cikisi hatalari genelde cok olan arabalardir, hangisi olursa olsun. Alman kalitesi ile Fransiz araba kalitesi arasinda 1 sinif fark vardir herzaman.
İkisini de tercih etmezdim 👍 Volvo alırdım hem güvenilir hem de sürüş açısından daha ekonomik tamam teknoloji konusunda pek gelişmiş değil o fiyattakiler ama bence can güvenliği ön planda olmalı Renault da hiçbir can güvenliği yok carptigin an patates olursun wolswogen bilmiyorum
Soru hatalı. Volkswagen in premium d serisi sedan otomobili Passat. Oysa megane c serisi. Talisman ile Passat arası seçimde elbette arada kalınır. Kimin km si düşük. Fiyatı hesaplı aracı temizse o gider. her şey eşitse Passat yine alır ama insanın aklı da talismanda kalir. Ki talisman da tercih edilebilir. Bu soruyu tersinden sor. Deki talisman mi Jetta mı tabiki talisman. Megane ilede jettayi doğrudan kıyaslamak lazım ya da hb Megane ile golfu kiyaslarsin.
Bana göre Passat çok daha konforlu ve seri. Eğer KM, modellerine göre donanım ve değişen vs. çok aşırı farkı yoksa Passat tercih ederim.
tip konfor ve prestij olarak passat üstün ama motor performans ve ekonomi açısından megane çok daha üstün. passat biraz nazlı ve bakım onarım işleri çok pahalı
kalite açısından passat tercih sebebidir. ancak aynı fiyata daha yüksek model megane almak daha mantıklı
Ben 2012 den beri sadece Skoda superB alan birisi olarak Passat derim. Ben süper b harici binmem. Megane arabada değil onu soylim.
Passat ezer her anlamda megana Jetta ayarında bir araç passat ona ağır gelir
Tabiki de passat clio onun yaninda hic bir sey degil
Passatın 50 bin lira olduğu zamanı hatırlıyorum. Yaşlanmışım
renault dünkü gübre ayrıca fransızlar arabadan anlamazlar almanlar kadar
Başka seçenek olsaydı 3008 derdim olmadığı için possat diyorum
Model yılı, kilometre, hasar ve bakım durumunu bilmeden bu soruyu cevaplamak imkansız...
Kağıt megane şu arabayı kim seviyor hiç anlamıyorum bu da araba mı ya
Evet evet ben anlamıyorum inekler de uçuyor zaten
Sen benimle neyi tartışıyorsun bu benim fikrim ister kabul et ister etme beğenmediysen oku geç kardeşim kimseyi ikna etmek gibi bir amacım yok
Öncelikle passat'ın şehri urfadan selamlar ahahahahahha bence passat çok klas bir araç :)
Alman tankı varken fransızamı kalcaz (renoya biniyorum);)
Megane tercih ederdim.
Üzerini kredi ile tamamlayıp sti ya da evo alırım
Passatın duruşu yeter.
ben olsam baba gibi ford mondeo alırım
o ses kalitesi insanı zaten bitiriyo
passati ettim cok rahatim
Passat bence ya Alman arabası
ikisini de almam beğenmedim
toros alırdım
Herşeyin bı ağırlığı var
Honda civic alirdim
İkisinide almazdım