Seat mı Corsa mı karşılaştırması hatalı. Seat marka Corsa ise model. Corsa b segmenti bir araba, Seat'ın b segmentindeki arabası ise İbiza. İbiza mı Corsa mı dersen Corsa ama görseldeki karşılaştırma c segmenti Leon ile Corsa karşılaştırması. Bu sebeple tercihim Leon olur.
Porsche, BMW, Land Rover bu markaların üstüne marka tanımam başka bir markaya da binmem açıkçası binmedim de. Araba dediğin jeep olacak ☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Parayı kur korumaya atın araç kiralayın. İlerleyen dönemde Türkiye'de piyasaya çıkmayı hedefleyen 4 adet otomotiv firması var çin ve amerikada aynı şekilde bu elektrikli otomobil furyası çok fazla yeni marka çıkmasına sebep oluyor.
😂😂 kaç para hocam kaç para düşer düşse yıllarca milleti böyle yediler uyanın artık en basitinden yılbaşına kadar bi arabanın fiyatı 50bin TL artabiliyor ama ne zaman o kadar büyük bir düşüş oldu şu piyasada
Yaw hükümet tabiki değişecek o ayrı bir dava da bunun piyasaya büyük bir olumlu etkisi olmayan sonuçta çünkü güncel hükümetin yanlış politikaları yüzünden artık serbest piyasa yönetilmez hükümet değişse ne olacak benim Leon um olsa seçimlerden sonra ucuza mı vericem şunu söylemek istiyorum hükümet değişmesine değişecek ama bu saatten sonra ne simdikiler ne de sonrakiler piyasaya müdahalede bulunamaz devlete bakarsan aç kalırsın bu zamanda (açlıktan kastım karın toklugu değil bu arada)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Corsa tercih edilir.
Seat mı Corsa mı karşılaştırması hatalı. Seat marka Corsa ise model. Corsa b segmenti bir araba, Seat'ın b segmentindeki arabası ise İbiza. İbiza mı Corsa mı dersen Corsa ama görseldeki karşılaştırma c segmenti Leon ile Corsa karşılaştırması. Bu sebeple tercihim Leon olur.
Corsa'nın bu modelleri sıkıntılı uzak dur.
Hatta bu saatten sonra Opel markasından uzak dur. PSA'a geçtikten sonra daha da beter oldu.
Seat iyidir
İkisini de Tercih etmem Opel Insignia tercih ederim ⭐😊
Porsche, BMW, Land Rover bu markaların üstüne marka tanımam başka bir markaya da binmem açıkçası binmedim de. Araba dediğin jeep olacak ☺️
Parayı kur korumaya atın araç kiralayın. İlerleyen dönemde Türkiye'de piyasaya çıkmayı hedefleyen 4 adet otomotiv firması var çin ve amerikada aynı şekilde bu elektrikli otomobil furyası çok fazla yeni marka çıkmasına sebep oluyor.
Hiç biri yaşam tercihi ama ben içi dar arabalara karşıyım Megan al onun yerine daha iyi ben Honda Civic veya Toyota japon gurubunu seviyorum
İkisini de almam.. 700 k bu iki arabaya da verilmez..
Şıklardan Corsa ama 700 bin olsa bunların ikisi de tercihim olmaz :)
700 bin olsa ikisini de almam.
Biraz daha borca girer 3008 alırım
Corsa değil de
Opel diyelim ona
Opeli tercih ederim
ben okadar para vermem arabaya 🤷♂️🤷♂️
seni alır sana binerim daha iyi 🤔
Hic birisi araba almam arabaların fiyati duser artik yeni seçime doğru mecbur düşecek
😂😂 kaç para hocam kaç para düşer düşse yıllarca milleti böyle yediler uyanın artık en basitinden yılbaşına kadar bi arabanın fiyatı 50bin TL artabiliyor ama ne zaman o kadar büyük bir düşüş oldu şu piyasada
@edho09 hukumet değişecek bu gidisat böyle kalmaz seçime hazırlanın oylar yeniden refah partisine
Yaw hükümet tabiki değişecek o ayrı bir dava da bunun piyasaya büyük bir olumlu etkisi olmayan sonuçta çünkü güncel hükümetin yanlış politikaları yüzünden artık serbest piyasa yönetilmez hükümet değişse ne olacak benim Leon um olsa seçimlerden sonra ucuza mı vericem şunu söylemek istiyorum hükümet değişmesine değişecek ama bu saatten sonra ne simdikiler ne de sonrakiler piyasaya müdahalede bulunamaz devlete bakarsan aç kalırsın bu zamanda (açlıktan kastım karın toklugu değil bu arada)
@edho09 serbest piyasada çıkıyorken oluyorda inerken mi olmayacak bak görürsün.. yazdim aha buraya
Tamam hocam görücez 😂
corsa ile leon aynı sınıf araç değil ki, corsa ile ibizayı kıyaslaman gerek bence
Seat daha konforlu daha seri daha güzel bir yol tutuşu var bence Corsa seatın yanında bile duramaz
Seat leon Fr kırmızı tercih ederim🤩
Leon
Doğan görünümlü şahin 😂😂😂
Seat Leon çok iyi net onu al
Tartışmasız Leon
Leon tek atar
Km yakıt tüketimi ve yılına bakarım
Leon varken astra bile almam. Ne korsası
İkisini de seçmem
For custim cityvan alırdım
Ford custom
Faize at, ikisi de alınmaz.