Sedan veya SUV olacak
Otomatik olacak ve 50bin km aşmamış olacak.
Benim aklımdakiler
Skoda - Karoq
BMV - 5.20
VW - Passat
Ama fikirlere açığım. Tavsiyede bulunur musunuz ve sebepleri ile açıklarmısınız.
Sedan veya SUV olacak
Otomatik olacak ve 50bin km aşmamış olacak.
Benim aklımdakiler
Skoda - Karoq
BMV - 5.20
VW - Passat
Ama fikirlere açığım. Tavsiyede bulunur musunuz ve sebepleri ile açıklarmısınız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ömürlük alamazsın 5 sene 10 sene sonra değiştirirsin. 1.6 egea sedan turbo dizel 130 beygir sıfır km alabilirsin. Turbo ve dizel olduğu için torklu bir araba rampada düz yol gibi gidiyor.
Ben passat 5. 20 diyorum sen egea diyorsun. Egea düşünmüyorum. 1 sınıf düşünüyorum
Sıfır km diye söyledim ikinci elden iyidir kafada soru işareti olmaz.
abi eger uygunsa fiyatı ford kuga alacaksın inan seni hem zengin hem sportik gosterir
Evet kuga benimde dikkatimi çekti.
baya iyi bence hayalimdeki suv diyebilirim
Kia sportage prestige paketlere bakabilirsin maalesef çok sevdiğim arabaydı satıp 2008 e geçtim ama kianın konforunu bana verdiği güveni arıyorum... soruların olursa iki araçla ilgili her türlü soruyu cevaplayabilirim
Abimde 2008 var. Pek beğenmiyorum ama sportage olabilir. Otomatiği nasıl peki. Yeni kasa mı?
Bendeki 2016 prestige 1.6 tgdi 177 hp versiyondu 2016 da son kez üretildi sonra bendeki kasa 2020 ye kadar dizel üretildi... bütçen 1.2 1.3 lere çıkarsa kesinlikle yeni kasalara bak 2022lere yani çıkamam dersen de 2018 1.6 crdi dizel motorlular seni fazlasıyla tatmin eder kadınım diye baştan savma bi değerlendir bence sportage'ı :)
Eşimde kullanacağı için bırak baştan savmayı önceliğime bile aldım. Eyvallah
Çok sevindim yani yaklaşık 8 araç kullandım farklı modellerde ama içlerinde kendimi en rahat en konforlu hissettiğim kia sportage idi... yani benim aklımda da yok değil şu 2022 kasaları almak ama işte full olanları bütçeyi geçiyor... hayırlısı olsun hakkınızda şu an ki aracınız ney mesela
Yeni kasalarda güzel alabilirim aslında. Uygun fiyatlı olanlarıda var. Ful artı ful şart değil illa
İlan No: 1050159993
Bakarmısın bu araca nasıl sence
Sahibinden
Volvo xc60’lar çok iyi ama şu anda fiyatları ne kadar bir fikrim yok açıkçası.
Pahalı onlar. Yetmiyor bütçem
Honda Civic 2022 1.5 V-TEC Executive Plus
Parasının arabası değil civic
tofaş
Zeka küpüsün