50 bin TL birikimim var ve araba almak istiyorum. Ne almalıyım sizce?

Merhaba arkadaşlar araba almayı düşünüyorum niyetimiz 0 di ama olmadi şimdi elimde 50 milyar param var balikesirde oturuyorum Nasıl bir araba bakmalıyım arabalar çok uçuk birtane araba buldum punto 2009 model 1.4 128 bin kilometre "orjilalmis kilometre" araba arkadan kazalı tampon orijinaliyle değişmiş bagaj kapağı kazdan dolayı boyalı başka birşeyi yok önemli 7.800 bin hasar kaydı var arabaya 56 bin diyor ilgilenen arkadaslar bu araba nasil arabayi aldığımda exbertizin dışında nelere baktırmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden 🤗
Güncellemeler
+1 yıl
Yemin ederim ikinci el arabadan soğudum beynim yandı resmen bir duydum ki kazalı arabaları toplayıp orjinal parçasıyla toplayıp satıyorlarmış exbere belli olmuyormuş orjinal görünüyormuş millet ne yapacağını şaşırdı gelde içine sine sine araba al nasıl yapacağım bilmiyorum çok çok acil değil araba ama şart küçük çocuklarım var zorlaniyorum araba bir ihtiyaç oldu ama zam gelecek temmuzda diyorlar onun için aslında acele ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar uzun uğraş sonucu arabamı aldım reno modüs 2006 model tipi biraz kötü ama çok hoşuma gitti sürüşü konforu falan e bana yeter daha ne olsun 😊 şimdi arabayı biraz süslemek istiyorum 😂 Bana yardımcı olur musunuz link atarak şu arabanın tavanına falan birşey takılıyor rüzgarlık mi ne adi tam bilemedim işte onlardan hangisi arabama uyar yardımcı olur musunuz birde nasıl bir modifiye yapabilirim abartı olmasin🤗 şimdiden teşekkür ederim 😊
50 bin TL birikimim var ve araba almak istiyorum. Ne almalıyım sizce?