Yani biraz param var ama sadece 300 bin TL arabaya vericeğim
Biliyrium 300 bin TL ye doğru düzgün araba yok ama o fiyata sorunsuz sanayiye gitmeyen eirbag olan kliması olan bir araba öneriyormusunuz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani biraz param var ama sadece 300 bin TL arabaya vericeğim
Biliyrium 300 bin TL ye doğru düzgün araba yok ama o fiyata sorunsuz sanayiye gitmeyen eirbag olan kliması olan bir araba öneriyormusunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Renault clio
Megan 1 veya Clio
ama dersenki yok ben lüks ve büyük motorlu olsun konforlu olsun
Birazcık daha bütceyi çıkartıp Passat B5 1.8T alıp bide tüp taktırırsın tüpte 6-7 litre civarı yaksa bence çok iyi ama arabanin çıkaracağı masrafları da düsünmek zorundasın biraz parçaları pahalı
Bende öyle düşündüm paramın azını arabaya vermek istiyorum o yüzden ya Renault Megane 1 2003 model
ya da Fiat Linea 2008 1.6 alıcağım
Ama Fiat Linea şehir için çok kötü diyrilar bilemiyorum
Ağam Lineanın yalıtımı beenim hoşuma gitmemişti.. ama birazcık yükselme şansın varsa Megan 2 al parçaları Sudan ucuz tek sorun vites oranı oda 100 le 3 bin devirde gidiyor ama 130-140 da içeride normal konuşabiliyorduk tüplü alırsan çok memnun kalırsın yakitindanda zaten ben stopu duvara vurmuştum eski arabamızdı 400tl mi neydi.. şimdi Megan 4 aldık 1.5dci inan 6-7 litre dizel yakıyor üstüne bir farı 25bin olmuş pişman olduk diyeyim sana
Tabikide bütçeni bilemem ama birazdaha üstte çıkarsan illa bi şekilde bulursun Megan 2 lerden piyasası dolu
Akrabamın Toyota Corolla 1.4d var 2011
Gücüm yetse onun benzinlisine alırım megan2 yerine ama gücüm yetmiyor birde o arabayı ağir hasarlı almıştı 3 yıldır hiç sanayiye gitmiyor sadece dizel olduğu için şehir içi rölanti ses sorunu var
O yüzden dizeli almam ama benzinlisini alırım onada gücüm yetmiyor
Haklısın ama eski model corrolalardan 2004 tarzı bi bakın
Onlar 2011 kadar pahalı
Renault clio alabilirsin 2006-2007 model civarı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!