Yani biraz param var ama sadece 300 bin TL arabaya vericeğim
Biliyrium 300 bin TL ye doğru düzgün araba yok ama o fiyata sorunsuz sanayiye gitmeyen eirbag olan kliması olan bir araba öneriyormusunuz
Yani biraz param var ama sadece 300 bin TL arabaya vericeğim
Biliyrium 300 bin TL ye doğru düzgün araba yok ama o fiyata sorunsuz sanayiye gitmeyen eirbag olan kliması olan bir araba öneriyormusunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Renault clio
Megan 1 veya Clio
ama dersenki yok ben lüks ve büyük motorlu olsun konforlu olsun
Birazcık daha bütceyi çıkartıp Passat B5 1.8T alıp bide tüp taktırırsın tüpte 6-7 litre civarı yaksa bence çok iyi ama arabanin çıkaracağı masrafları da düsünmek zorundasın biraz parçaları pahalı
Bende öyle düşündüm paramın azını arabaya vermek istiyorum o yüzden ya Renault Megane 1 2003 model
ya da Fiat Linea 2008 1.6 alıcağım
Ama Fiat Linea şehir için çok kötü diyrilar bilemiyorum
Ağam Lineanın yalıtımı beenim hoşuma gitmemişti.. ama birazcık yükselme şansın varsa Megan 2 al parçaları Sudan ucuz tek sorun vites oranı oda 100 le 3 bin devirde gidiyor ama 130-140 da içeride normal konuşabiliyorduk tüplü alırsan çok memnun kalırsın yakitindanda zaten ben stopu duvara vurmuştum eski arabamızdı 400tl mi neydi.. şimdi Megan 4 aldık 1.5dci inan 6-7 litre dizel yakıyor üstüne bir farı 25bin olmuş pişman olduk diyeyim sana
Tabikide bütçeni bilemem ama birazdaha üstte çıkarsan illa bi şekilde bulursun Megan 2 lerden piyasası dolu
Akrabamın Toyota Corolla 1.4d var 2011
Gücüm yetse onun benzinlisine alırım megan2 yerine ama gücüm yetmiyor birde o arabayı ağir hasarlı almıştı 3 yıldır hiç sanayiye gitmiyor sadece dizel olduğu için şehir içi rölanti ses sorunu var
O yüzden dizeli almam ama benzinlisini alırım onada gücüm yetmiyor
Haklısın ama eski model corrolalardan 2004 tarzı bi bakın
Onlar 2011 kadar pahalı
Renault clio alabilirsin 2006-2007 model civarı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!