Arabalar Arabanız olmasa bile ehliyet alır mısınız? StrawberryBloss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa arabam olmadan ehliyeti napayım diyenlerden misiniz? Arabanız olmasa bile ehliyet alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Ehliyetim var zaten; ama maddi imkansızlıktan uzun süre arabasız kalabilirim. Şu anda arabam var, yakında yenisini alacağım. 1 1 Yorumla onur26vw +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ehliyeti al kalsın cepte, ileride belki araba olur 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Arabalar konusunda 946 cevap paylaştı. Arabam yoktu ehliyet aldım 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alırım alacağım zaten araba da olacak inşallah. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ehliyetim var zaten; ama maddi imkansızlıktan uzun süre arabasız kalabilirim. Şu anda arabam var, yakında yenisini alacağım.
Teşekkür ederim.
Ehliyeti al kalsın cepte, ileride belki araba olur
Arabam yoktu ehliyet aldım
Arabası olanın neden ehliyeti olmasın ki
Alırım alacağım zaten araba da olacak inşallah.
Alırım çoğu iş yeri ehliyet ister
Alırım
Yok zaten ama aldım.