Arabalar Arabanız olmasa bile ehliyet alır mısınız? StrawberryBubble Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yoksa arabam olmadan ehliyeti napayım diyenlerden misiniz? Arabanız olmasa bile ehliyet alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Alırdım 0 0 Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İlk arabamı aldığımda ehliyetim yoktu ve herşeyi ilk arabamda öğrendim, çok da pişman olmuştıum neden daha erken almadım diye. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ehliyetin eski olanı makbuldür, arabamız yokken aldık. Siz de öyle yapın çocuklar, zira bugün 2 yıl stajyer ehliyet statüsünde ehliyetleriniz. 0 0 Yorumla
UrbanPlanner Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl 18e girer girmez ehliyet aldım derdime neyse. 24 oldum hala arabam yok 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ehliyeti arabam yokken almıştım şimdi rahatça kullanıyorum.. 0 0 Yorumla
Alderamin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İlk arabamı alayım sonra ehliyet alırım diye düşünen bir mantık yok bana göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet alırım, ehliyet önemli, arabam olunca sevgilimi dolaştırmak için şart. Bunların kademe kademe ilerlemesi lazım. Önce ehliyet sonra araba. 0 0 Yorumla
TarakMakas Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Elbette bu devirde arabaya gerek yok ama şöförlük bilmek önemli TikTak gibi kiralama çok aktif kullanılıyor 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Arabam yoktu ve ehliyet almıştım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Alırdım
İlk arabamı aldığımda ehliyetim yoktu ve herşeyi ilk arabamda öğrendim, çok da pişman olmuştıum neden daha erken almadım diye.
Ehliyetin eski olanı makbuldür, arabamız yokken aldık. Siz de öyle yapın çocuklar, zira bugün 2 yıl stajyer ehliyet statüsünde ehliyetleriniz.
18e girer girmez ehliyet aldım derdime neyse. 24 oldum hala arabam yok
Ehliyeti arabam yokken almıştım şimdi rahatça kullanıyorum..
İlk arabamı alayım sonra ehliyet alırım diye düşünen bir mantık yok bana göre
Evet alırım, ehliyet önemli, arabam olunca sevgilimi dolaştırmak için şart. Bunların kademe kademe ilerlemesi lazım. Önce ehliyet sonra araba.
Elbette bu devirde arabaya gerek yok ama şöförlük bilmek önemli TikTak gibi kiralama çok aktif kullanılıyor
Bu kişi benim ckdjdj
12 yıldır ehliyet var. Araba yok
Alırım yani kenarda dursun
Arabam yoktu ve ehliyet almıştım
Ehliyet almadan araba almıştım
arabam olmadan ehliyet almam
ehliyet araba olmasa a şart..
evet alınır
Ehliyet ve SRC var
Alırdım ki aldım da
hayır
Alırım