çoğu erkekte var bu. mükemmel bir olay yaşamış gibi anlatıyor hız cezası yedim diye. sanki kalkıp alkışlayacağız :D

çoğu erkekte var bu. mükemmel bir olay yaşamış gibi anlatıyor hız cezası yedim diye. sanki kalkıp alkışlayacağız :D

Özellikle erkeklerde hız tutkusu had safhada, bunu bir eğlence olarak görüyorlar. Nasıl ki bir kafede kahve fotoğrafı paylaşıyoruz, erkeklerde ben şu kadar hız yaptım diyerek paylaşıyor.
Herkes keyif aldığı, eğlendiği şeyi paylaşıyor.
Çok da takılmıyorum. Hmm deyip geçiyorum.
Bizim ülkemizde ne yazık ki suç ve suçlu her zaman konuşulduğu, yasaklara ve kanunlara karşı gelmenin çok matah bir şey olduğunu düşünüldüğü için, bu tip sosyal olaylar ile anılmak, marjinal görünmek her insan ki bu özellikle erkeklerde vardır ego tatmin ve çekiciliğidir
Hava atıyorlar, sonra gaza yükleniyorlar. Bendeki aşırı hız yapma isteğim çok farklı; ama nedense bomboş radarsız bölgelerde yapıyorum. Aşksızlık krizim beni aşırı hız yaptırıyor.
Cevap
20Cevap
Hava atıyor
Bakın ben hızlıyım diyor yani. Bok böceği gibi duvara yapışınca da "ah ah vah vah pek de gençmiş" deniyor ya ona hepten uyuz oluyorum. Haketmiş işte pislik temizlenmiş
Erkek gucu olmayan, itemlerle kadini manupule etmeye calisan tiplerdir. Yemeginizi yedikten sonra basim agriyor tribine girip sizi eve birakmasini saglayin ;)
Marifet olduğu için paylaşmıyorlar bu durumdan mutlu oldukları için paylaşıyorlar Herkesin mutlu olma alanları farklıdır
Kızlar düşüyor sanıyorlar böyle insanları yetiştiren aileler bir daha çocuk yapmasın
Bir de o cezayı anlatamayan kar var göremiyor çünkü.
Bu güne kadar hiç trafik cezası yemedim.14 yıldır aktif olarak taşıt kullanıyorum
Ne kadar yüksek hızda yiyosa o kadar iyi bir de 200 nerede 427 nerede harbiden buuuneeee
O hızla bi kaza yapsaya cesedide baya yakışıklı olur ha
Aile sorumlulugu olmayanlarin geridekileri düşünmeyenler bu sekilde heves atiyorlar
Yaptığı hızı gösteriyor
yemedigim cezayı yine ben ödedim oda daha beter dhdhdh
neyle yapmı bugattı veyronlamı :)) bende paıntte 600 km yazıp yollım
Param var cesaretimde var mantığı sanırım
Aklı sıra hava atıyor
Hız tutkusuymuş nasıl bir tutkuysa
Neymiş la bu araç
Sadece orada hiz yapabildikleri icin ;)
Hangi araçmış la o öyle gidiyor :D
Ceza yiyorsan da tam yiyeceksin kıskıskıskıs
Yine az yapmış 500 olması lazımdı
427 ne uçaklamı geçmiş
“Bakın ben ceza yedim” diyorlar. Niye diyorlarsa.
Yetersizlik duygusu yaşayan erkekler bunlar..
HaVaLı OlUyOn KanKA KıZlar DüŞüYoR 😂
Cahiller
Mmal oldukları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar